Ötvös Tibor

John Woo Ázsiát választotta

John Woo visszatért Ázsiába, hogy ott forgassa legújabb filmjét. Ez még nem is lenne baj, csakhogy Hollywoodban jelenleg négy filmben számítanak rá rendezőként. Így most a Spy Hunter és a He-Man is veszélybe került.

John Woo - kezdeti sikerei után - egyre silányabb filmeket adott ki a kezei közül. Jelenleg azonban egyszerre négy filmben is őt jelölik rendezőnek. A legfrissebb hírek szerint az akcióguru - úgy tűnik - keresztülhúzta a producerek számításait, hiszen amerikai kitérője után hamarosan visszatér Ázsiába, hogy ott forgasson. Ezzel veszélybe került a Spy Hunter és a He-Man megfilmesítése is.

A játék alapján készülődő Spy Hunter egyik producere elárulta, hogy a direktor már közel 18 hónapja nem tagja a stábnak. Ráadásul a főszerepre kiszemelt Dwayne "The Rock" Johnson is egyre kevesebb lelkesedést mutata a projekt iránt, így elképzelhető, hogy újabb szereplőválogatásra lesz szükség.

A He-Man and the Masters of the Universe szénája már kicsit jobban áll. Jelenleg ugyanis a főszereplő He-Man alakítóját keresik. A hírek szerint Paul Walker mellett Matt Davis és Christopher Showerman neve is felmerült a szerepre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SonicBoom #2
    pontosan!
  • Inquisitor #1
    Nagyon helyes! A mester újra alkothat szabadon mesterműveket, nem pedig ámerikánus popcorn/rágógumi besorolású szemetet.