SG.hu

A Superman visszatér: európai premier itthon

A Superman visszatér felfokozott, hosszú várakozást lezárva, június 28-án kerül az Egyesült Államok és Kanada mozijaiba. Hazánk lehet az első ország Európában, ahol a nézők viszontláthatják a győzhetetlen hős legújabb küzdelmeit.

Nálunk július 6-án kezdik vetíteni a mozik a Superman visszatér-t, Franciaországban csupán 12-én, Angliában pedig 14-én kerül sor a premierre. A németeknek egészen augusztus közepéig kell várniuk, míg a Superman utolsó két állomása a szeptember 1-i olasz és a szeptember 7-i görög bemutató.


A Bryan Singer rendezésében készült monstre filmalkotás számtalan rekorddal büszkélkedhet. Minden bizonnyal ez a mozitörténet eddig legnagyobb költségvetéssel készült és a legtöbb trükköt - összesen 1400 VFX-felvételt - tartalmazó filmje, mely több mint tíz éves előkészítő munka (és jó néhány forgatókönyv-változat) után került végre a kamerák elé.

Az európai premieren, július 3-án Budapesten, a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő és a Mosolyország Alapítvány kis szuperhősei nézhetik meg elsőként a vörösköpenyes visszatérését.

Előzetes #1
Előzetes #2

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pauly #7
    hát az már biztos,hogy christopher reeve sokkal jobb volt superman szerepre :)
  • adam first #6
    250 millió dollár.
  • norti #5
    Egy-két alapítvány munkájának (leukémia, gyermekmentő, koraszülött stb.) kivételével az összes ilyen szervezetet elég fenntartással kezelem. Na a fenti (se) nem tartozik ezen kivételek közé...
  • Blasta #4
    "Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő"

    Tenagyatyaúristen, ez milyen név már??? :-DDDDD
  • Mr Csé #3
    szerintem 10/7 lessz :)
  • vg #2
    Szerintem jó lesz, bár van egy gyanúm, hogy ez is egy idő-vissza-utazással lesz lezárva, mert úgye Lex megtudja, hogy hol van Superman "bölcsöje", es azt felhasználva akarja kinyirni...
  • jejhas #1
    én nem sok reményt füzök hozzá a trailere nem valami jó volt de majd meglássuk milyen lesz a film, menyibe került a film mivvel a cikben nem irták le?