Ötvös Tibor

Itt a Jackass 2 előzetese

Hamarosan újból visszatér a mozikba a néha eszelős dolgokat művelő Johnny Knoxville és csapata. A Jackass: Number Two előzetese ma vált elérhetővé. Aki úgy gondolta, hogy már minden "poént" ellőttek a Vadbarmok, az vessen egy pillantást a trailerre.

Ki hitte volna, hogy a baromságokból ilyen jól meg lehet élni?! Márpedig Johnny Knoxville és csapata hülyeségeiknek köszönheti hírnevét.

Ők voltak ugyanis az elsők, akik a tévékamerák előtt mindenféle őrültséget műveltek. Nevüket szinte mindenki ismeri a világon: Jackass. A Vadbarmok sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy mozifilm is készült őrültségeikből. Személy szerint én iszonyatosan sokat nevettem a "mutatványaikon" (érdekes mód azt a részt nem bírtam megnézni, mikor a papírral vagdosták egymást), így nagyon reménykedtem egy folytatásban. És lőn, végre közeleg a bemutató napja!

Klikk ide! Klikk ide!

Amerikában szeptember 22-én lesz a folytatás, a Jackass: Number Two bemutatója, melyben eddig soha nem látott poénokkal találkozhatunk. Legalábbis az itt megtekinthető előzetes alapján, mely - egyedi módon - a lehúzó kritikákkal kezdődik. Aztán Knoxville kiáll egy bika ellen, de egy autós foghúzásba is bepillantást engednek a Paramount marketingesei.

A folytatás őrült jeleneteiben ismét kiveszi részét az egész csapat. Johnny Knoxville mellett Bam Margera, Ryan Dunn, Steve-O, Jason "Wee Man" Acuña, Chris Pontius, Preston Lacy, Dave England és Ehren McGhehey is bemutatják saját kis ostobaságaikat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • King of Kings #10
    nem tudjátok hol lehett magyarul megnézni a nagypapás videot????
    És nem tudjátok hogy ki a nagypapa???
  • kankalin89 #9
    láttátok már ezt a filmet??néhol az ember majdnem elhányja magát!
    meg ezek full böszmék is!mindenki nézze meg!!ajánlom
  • Kagemusha #8
    Marhak ezek, nem vadbarmok!
    Amig csak sajat magukat teszik tonkre, addig lesz****, de mikor masok az alapjan itelnek el, hogy "Nezd, milyen kuul arcok, te meg egy kis senki vagy...", nna akkor mar inkabb hanyok toluk...
  • vincuska #7
    nem tudom. de ez nekem 'nem jon at' :-(
  • winnie #6
    a jackass vol. 2 egy brazíliában és peruban megjelent videós/dvd-s anyag, melyen tévésorozat részletek vannak.
  • lpmaskmancick #5
    jajdejó a vadbarmok visszatérnk a vadbarmok:D
  • Csudri #4
    Már volt egy Jackass Volume Two nevű folytatás, akkor ez most miért lett második rész? Ok, hogy a Volume Two nem került mozikba, only dvd, de akkor is fura. Akkor inkább adtak volna neki valami alcímet, mint mondjuk a Tökéletes katonánál, ahol a mozifilm után készült egy 2. ill 3. rész a TV számára és így a tényleges második mozifilm, nem Tökéletes katona 2 lett, hanem Tökéletes katona - A visszatérés.
  • startmenu #3
    Széééép. Jó az a jackass, bár ha csak a filmet nézi az ember, akkor kevés. Bár nekem személy szerint az egyik spinoff jött be még jobban mégpedig a Wild boyz, mert szeretm az állatokat :) . Bár a Bam show, vagy mi gagyi volt. Ja, remélem sok-sok hülye ember megy ki tiltakozni a film ellen :))
  • bertino #2
    jáááájj :SSS
  • ntom #1
    baaazz, mi az istván ez, piócával szívják a szemét az első képen?