SG.hu

Topmodell – magyar lányokkal a Viasat3-on

A Viasat3 2006. őszén műsorra tűzi a világszerte népszerű America’s Next Top Model (Topmodell leszek) sorozatának magyar gyártású produkcióját.

Az amerikai verziót már 2004 óta nyomon követhetik a csatorna nézői, a műsor az évek során kiemelkedően jó eredményeket ért el 18-34 év közötti nők körében. Saját gyártású műsor tekintetében - a 2002-ben futott Farm című valóságshow óta - nem volt ilyen mértékű beruházás a a Viasat3-on.

A 12 epizódban különleges feladatokat kell majd teljesítenie a 12 versenyzőnek – itthon és külföldön egyaránt - melyet a 3 tagból álló szakmai zsűri értékel. A zsűri tagjai divatszakemberek, fotósok, stylistok és modellügynökök. A formátum szerint a zsürielnök egy hazai szupermodell lesz, az Egyesült Államokban a műsor szülőanyja Tyra Banks, Németországban pedig szigorúságával gyakran a közönséget is magára haragító Heidi Klum volt.

A versenyre 2006. június 15-től lehet majd 18-30 év közötti lányoknak jelentkezni, a magyarországi zsűrielnök és a zsüritagok személyét a csatorna június végén hozza majd nyilvánosságra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!