Ötvös Tibor

Stúdiót váltott a Pokolfajzat 2

A hétvégén megrendezett A horror mesterei fesztivál során Guillermo Del Toro két készülőben lévő filmjébe is mélyebb betekintést adott. Jó hír, hogy a Pokolfajzat folytatása készülőben van, de időközben a rendező stúdiót váltott.

Del Toro is meghívott vendég volt a hétvégén megrendezett A horror mesterei nevezetű fesztiválon, melyet Kaliforniában tartottak. Ezen alkalomból a rendező készülőben lévő filmjeiről is hajlandó volt kicsit többet elárulni annál, mint azt eddig megszokhattuk.

"A legfontosabb hír, hogy képregényfilmjének folytatása, a Pokolfajzat 2 mégsem az Universal égisze alatt fog megjelenni. "A Paramount adta a legjobb ajánlatot és úgy tűnik, tényleg tetszik nekik a projekt" - nyilatkozta a direktor. "Sokkal nagyobb marketing-támogatást fognak nyújtani, de a gyártási költségek nem változtak."

"A filmben továbbra is Pokolfajzat lesz az első számú főszereplő, de Abe Sapien is az előzőnél több szerepet fog kapni. Ezen kívül szeretnénk továbbra is hűek maradni a képregények képi világához. Teszek rá, ha ezt egyesek túl sötétnek tartják." Második filmje, a hamarosan mozikba kerülő Pan's Labyrinth, melyből a közönség már részleteket is láthatott a fesztiválon.

A fantasy film érdekessége, hogy spanyol nyelven, angol felirattal kerül az amerikai mozikba. A film leginkább a régi idők Grimm-meséit idézi és Del Toro - saját bevallása szerint - nem szeretné a Disney-féle happy endes vonulatot követni. A film októberben kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 5i #1
    Mindegy, csak készüljön már el!!!!!!!