Ötvös Tibor

Underworld: Die Hard 4?

A legfrissebb hírek szerint a 20th Century Fox az Underworld-széria készítőjét, Len Wisemant szeretné megnyerni a Die Hard 4 rendezőjének. Wiseman jelenleg az Underworld 3 forgatókönyvét készíti.

Az már jóideje nem számít hírnek, miszerint mindenki kedvenc szakadt trikós zsaruja, John McLane visszatér. A rendező kiválasztása azonban még mindig zajlik.

A gyártó 20th Century Fox ezúttal az Underworld-szériát készítő Len Wisemant környékezte meg és ajánlotta fel a Die Hard 4 direktori székét. Bár a rendező jelenleg az Underworld harmadik részének forgatókönyvén ügyködik, szívesen vállalta el a felkérést.

A főszerepet ismét Bruce Willis alakítja. A mindig rossz helyen lévő zsaru már nyugdíjba vonult, ám a kötelesség visszahívja. A rendőrségnek ugyanis szüksége van rá egy internetes terroristacsoport elleni küzdelemben.

Willist mostanában bizony elkerülik a sikerek. A 2000-es A sebezhetetlen óta egyedül a Sin City tudott anyagi és kritikai sikert elérni. Hamarosan azonban hazánkba is eljutnak legújabb filmjei. A Túl a sövényen a DreamWorks legújabb animációs meséje, a 16 Blocks pedig Richard Donner új akciófilmje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • moRtiZ #7
    Azt hiszem BWillis=alkesz zsaru. Barmilyen filmben jatszik, ezt varja tole az ember. (DHard 1-3, Utolso cserkesz) A legjobb filmjeiben mindig ezt a figurat hozza. Kivancsi vagyok mit hoznak majd ki a filmbol.

    Erdekes amugy ez a nagy filmefeltamasztasi hullam. Indiana Jones 4, Conan 3?!, Die Hard 4. Ugylatszik a jol mukodo frencsajzokat elo kell venni hogy ujra jojjenek a nagy bevetelek.
  • Venom1986 #6
    "A főszerepet ismét Bruce Willis alakítja. A mindig rossz helyen lévő zsaru már nyugdíjba vonult"-LOL
  • loryb #5
    Vajon mi lesz a történet? Egy nagy fájlcserélő hálózat kiiktatása.
  • Morden23 #4
    AZ üres múltra szavaznék... de szép is volt, mikor még csak az oroszokat nézték madárnak az ami filmekben:(
  • akyyy #3
    most jáccódjon az üres múltban vagy a amcsistenítő jövöbe???
  • werwers #2
    "...internetes terroristacsoport elleni küzdelemben"
    trendyszaga van

    Mr. Willis tényleg beleillet:
  • bertino #1
    Bruce Willis ebbe a kategóriába kiválóan beleillet... még szép, hogy ő fog játszani :-b