Ötvös Tibor

Elérhető a Ghost Rider előzetese

Bár még elég messze a Ghost Rider bemutatója, a Columbia Pictures már elkezdte a reklámhadjáratot. Ennek egyik első lépéseként felkerült a netre az első hivatalos előzetes a filmből.

2007. február 17-én kerül a mozikba a Nicholas Cage főszereplésével készült Ghost Rider. Az Oscar-díjas színész először vállalt szerepet egy képregényadaptációban, pedig anno még Superman szerepére is megpróbálták leszerződtetni.

A tehetséges és fiatal kaszkadőr, Johnny Blaze eladja a lelkét Mephistophelesnek, hogy megmentse apját a haláltól. Az egyezség értelmében élete szerelmét, Roxanne Simpsont is el kell hagynia. Évekkel később Roxanne és Johnny útjai ismét keresztezik egymást. A nő ekkorra már sikeres riporterré vált. Mephistopheles is feltűnik a színen, aki ajánlatot tesz az egykori kaszkadőrnek: ha elvállalja, hogy ő lesz a Ghost Rider, a különleges képességekkel megáldott ügynök, akkor visszaadja a lelkét.


Hahó! Ég a lámpád!

Johnny belemegy és Mephistopheles rögtön saját fia ellen veti be. Blackheart ugyanis azt tervezi, hogy átveszi apjától a Pokol feleltti hatalmat és egy, a mostaninál is félelmetesebb helyet csinál belőle.

A látványos előzetest innen lehet letölteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gabona #4
    Ez nagyon állat :D
  • winnie #3
    tuti anyagi bukta, de az első sorból fogom nézni az első napon
  • zaki #2
    Hát ez qrva nagy lesz...
  • Zro #1
    Zsivány :)