Ötvös Tibor

Készül a Folytassa-sorozat új része

Hazánkban is nagy sikerrel vetítették az angol humor egyik legnevesebb sorozatának darabjait. A Folytassa-széria 14 év után újabb résszel gyarapodik majd.

A hazai tévékben még manapság is fel-feltűnnek a Folytassa-sorozat különböző részei. A legismertebbek talán a Folytassa a kempingezést és a Folytassa doktor címeket viselő részek voltak.

A legutolsó, Folytassa Kolombusz című epizód óta azonban közel 14 évnek kellett eltelnie, hogy újabb részbe fogjanak a készítők. A régi gárda szétoszlott, így az új egy teljesen megújult csapat készíti. A rendezést Peter Richardson, míg a főszerepet Vinnie Jones és Shane Richie vállalta magára.

A Folytassa London címet kapott vígjáték középpontjában egy limuzin-cég áll. A Lenny's Limos hírességeket szállít az Oscar-díj átadó paródiájának is tekinthető Herberts Fesztiválra. Az új rész közel 3 éve készül.

Ennek részben anyagi okai voltak, ám az is sokat nyomott a latba, hogy Danniella Westbrook és Shaun Williamson is elhagyták a projektet.

A bemutató időpontja egyelőre nem ismert - remélhetőleg hűek maradnak a régi részek hangulatához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alec #3
    Ízlés dolga.. bár a Besenyővel nem fair összehasonlítani lévén azt mégiscsak magyarok csinálták. Maradjunk inkább a Monthy Pythonnál.. de akkor meg egyből látszik, hogy nincsenek egy súlycsoportban.
  • Runo #2
    Na jah :)
  • teddybear #1
    Én ezt a sorozatot neveztem remek angol-humornak, meg Benny Hillt, nem a vascsirkés Besenyő küszködést...