Ötvös Tibor

Chris Tuckerrel készül a Csúcsformában 3

Hosszas tárgyalás után végre kezdetét veheti a világsikert aratott Csúcsformában harmadik részének forgatása. Jackie Chan és Brett Ratner rendező mellé visszatér a másik főszereplő, Chris Tucker is.

A New Line Cinema hivatalosan is bejelentette, hogy egyik legsikeresebb sorozatuk, a Csúcsformában újabb résszel gyarapodik. Az első kettő főszereplője, az ázsiai akciósztár, Jackie Chan és a rendező, Brett Ratner már korábban beleegyeztek a projekt folytatásába.

Az egyetlen kérdéses pont a másik főszereplő, az afro-amerikai komikus, Chris Tucker szerepvállalása volt, de - amint azt Toby Emmerich, a New Line Cinema elnöke ma bejelentette - végül sikerült megeggyezni a színésszel. A filmet a tervek szerint év végén kezdik forgatni és 2007-ben kerül a mozikba.


Harmadszor is együtt a duó

A Los Angeles-i rendőrség nagydumás nyomozója, James Carter és a kínai Lee felügyelő ismét összefognak, hogy megküzdjenek a kínai maffiával, a Triáddal, akik ezúttal Párizsban "rosszalkodnak". "Nagyon örülök, hogy sikerült elindítani a harmadik rész munkálatait" - nyilatkozta Emmerich. "Az előző két rész igazi akció-klasszikussá vált és minden erőnkkel azon leszünk, hogy a harmadik rész is megfeleljen a rajongók ízlésének".

Azért azt hozzá kell tenni, hogy a Csúcsformában - sorozat eddig több, mint 1 milliárd dollárt jövedelmezett. Ezen szám ismeretében sokkal érthetőbb a széria trilógiává bővítése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CsabiDuke #4
    Mind2 rész kurva jó :D
  • Highw@yPos. #3
    nagyon jó a 2 rész is!
  • ati2002 #2
    Nem igaz!
  • rgerg #1
    Pedig mekkora ratyik voltak...ahogy én melékszem a két főszereplő színész sem jön ki túl jól egymással..aztán lehet hogy nem igaz