Ötvös Tibor

Hazárd-megye lordjai folytatás DVD-n

Újabb, egyből DVD-n forgalomba kerülő folytatásról érkezett hír. A Hulk után most a Hazárd-megye lordjai második része sem kapja meg az esetleges mozis karrier lehetőségét.

Nemrég számoltunk be arról, hogy Ang Lee nagysikerű képregényfilmjének folytatása - nagy meglepetésre - csak DVD-n kerül forgalomba. Ma újabb sikerfilm második része jutott hasonló sorsa. A Hazárd-megye lordjai - bár kritikailag hatalmasat bukott - anyagilag nagyon jövedelmezőnek bizonyult. Épp ezért meglepő a gyártó stúdió döntése, miszerint a folytatás egyenesen DVD-re készül.


Az új rész a kezdetekhez viszi vissza a nézőket. Bo és Luke Duke lázadó tinédzserek, akik első komolyabb balhéjuk során kerülnek a helyi rendőrfőnök feketelistájára. Ám a két bajkeverő nem ijed meg saját árnyékától és illegális alkohol-csempészésbe kezdenek, hogy megmentsék Jesse bácsikájuk farmját. Az előzményeket bemutató filmben megtudjuk azt is, hogyan került a srácok tulajdonába Lee Tábornok és miként csatlakozott a csapathoz Daisy Duke.

A film rendezője a kifejezetten tévéfilmekre specializálódott Bob Berlinger lesz. A forgatást júniusban kezdik meg Los Angelesben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sweech #6
    utálom az ilyen folytatásokat :/ de a film tetszett
  • bertino #5
    na, hát akkor itt az üdítő kivétel, ha csak miatta nem nézed meg bátyja, egyedül magadra vess
  • Dynamic #4
    Ezt a filmet sem nézem/néztem meg.Nagyon nem csípem ezt a Seann William Scott gyereket.A legtöbb filmjében ugyanazt az irritáló, idegesítő, bénáskodó ripacsot alakítja.Legalábbis amiket láttam(A.Pite,Cool-túra,The Rundown stb.)
  • viizo #3
    ááá, amerikai pite 4 feelingem van :(
  • winnie #2
    ismeretlen színészekkel már nem lesz olyan szórakoztató.
  • startmenu #1
    Kell-kell-kell-kell-kell-kell-kell