SG.hu

Csúszik az Apocalypto

A heves esőzések miatt le kellett állítani Mel Gibson új filmjének forgatását. Az ősi maja kultúra összeomlásáról szóló Apocalypto Mexikóban forog, ám a jelenlegi időjárási viszonyok között a rendezőnek kényszerszünetet kellett beiktatnia a külső felvételek rögzítésében.

Az esőerdőben játszódó, akciójelenetekben gazdag kalandfilm Egyesült Államokbeli bemutatója emiatt az eredetileg tervezett augusztusi időpontról december 8-ra tolódott át - jelentette be a filmet forgalmazó Disney cég.

Az ősi maja nyelven beszélő Apocalypto mentes a sztárszínészgárdától, a főbb szerepeket a Rettenthetetlen és A passió alkotója eddig ismeretlen mexikói színészekre osztotta. A főhős életéért és várandós szerelméért küzdve tör át a dzsungelen, hogy megmenekítse népét a rájuk törő, erőszakos betolakodó hadsereg elől.

A nézők türelmét talán igénybe veszi a hosszabbra nyúló várakozás, de a későbbre tolódott bemutató nagyobb esélyt ad arra, hogy az Apocalyptót Oscarra jelöljék. A filmet itthon a Budapest Film forgalmazza, magyarországi bemutatója 2007 elején várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!