Ötvös Tibor

Újabb South Park balhé

Újabb botrány készülődik a South Park háza táján. A Comedy Central ugyanis nem engedett leadni egy részt, mire a készítők a következő részben kigúnyolják a csatornát.

Zajlik az élet a South Park háza táján. A rajongók még szinte ki sem heverték Séf elvesztését, máris új botrány van készülőben.

Történt ugyanis, hogy a Comedy Central nem engedélyezett egy epizódot, mire a készítők feldühödtek. Az említett részben a dániai Mohamed karikatúrák körüli zavargásokat és botrányt figurázzák ki. A muzulmán országok tiltakozása miatt a csatorna megtiltotta a mohamedes epizód sugárzását, majd közleményben határolódott el Matt Stone és Trey Parker művétől.


A duó erre a szokásos South Park-stílusban készül reagálni. Elkészítették a Cartoon Wars címet viselő részt, melyet szerdán adnak le az Államokban. Az epizódban Kyle megpróbálja meggyőzni a Fox egyik igazgatóját, hogy engedélyezze egyik kedvenc sorozatának új epizódját, melyben megjelenik a vihart kavart Mohamed kép is. A szólásszabadság nevében le is megy a rész. Amikor azonban megjelenne a kép a következő felirat jelenik meg: a Comedy Central megtiltotta, hogy Mohamed-kép jelenjen meg a hálózatán.

Hogy a botrány még nagyobb legyen, Jézus is bekerül a képbe, aki lekakálja az amerikai zászlót. Szóval zajlanak az események és a csatorna vezetői csak vesztesen kerülhetnek ki a harcból.

Ahogy Séf is, aki - miután kivált a sorozatból - előbb pedofillá vált, majd brutálisan meggyilkolták: oroszlánok tépik szét az arcát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • frc0032 #13
    na... nemtom h a South Parkból már hány Zsidós rész volt, nem is igazán volt gond, most h eccer benne van Jézus rögtön perelnek......
    ennyit erről.
  • Vegas #12
    lekakálja :DDDDdddddddddddd
  • magus #11
    sefet meg mindig sajnalom, o tok jo arc volt:/
  • pemga #10
    Hmm, a kilépéses cikk sem teljesen valóság-kompatibilis... Akkor már inkább a Wiki. De szerintem a Mr. Twig is megérdemel egy linket (most épp átmozgatás alatt).
  • snorbi #9
    SP rulez :)
  • masek #8
    mér mai hír ez?
    szerda este volt, azaz 6 napja.
    (az index meg is írta másnap...)
    ja, és ez a cartoon wars II volt, a folytatás.

    és persze áj láv sp!
  • djukel #7
    szerdan ADTAK le
  • echo #6
    én is imádom. ha simán lemenne egy rész ezek nélkül a cirkuszok nélkül sokkal kissebb viszhangja lenne egyébként.
  • NEOreg3 #5
    el nem tudom képzelni, hogyan tudnak ennyi hülyeséget kitalálni=))))))))
  • remys44 #4
    fogadok nem is látták azt a részt!!!!

    Király a SOUTH PARK!