Ötvös Tibor

Cage és 50 Cent közös filmje

Nicholas Cage és 50 Cent közös filmet készítenek. Nem kell rögtön valami kemény bandaháborúval fűszerezett akciófilmre gondolni - a The Dance egy sportdráma lesz.

Cage ázsiója Hollywoodban elég sokat romlott. Az Oscar-díjas színész utóbbi filmjei mind megbuktak. A Fegyvernepper, Az időjós és a Trükkös fiúk messze nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

Mindenesetre Cage nem adja fel. Legújabb filmje szintén komolyabb vizekre evez. A megtörtént eseményeken alapuló The Dance a börtönboksz világában zajlik. Billy "The Kid" Roth közel 40 éve edz ökölvívókat Louisiana állam börtöneiben. Egyszer azonban egy csiszolatlan gyémánt kerül az útjába.

Érdekesség, hogy 2003-ban John Darling Haynes dokumentumfilmet készített a történtetből, melynek jogait végül maga Cage szerezte meg. A forgalmazást az Universal Pictures vállalta magára. Cage alakítja majd Roth-t, míg friss felfedezettjét, az életfogytigra ítélt tehetséget a rapper 50 Cent formálja meg.

A gengszter nem először lép fel a vásznakra. Tavaly életrajzi ihletésű Get Rich or Die Tryin' című, hazájában is elég nagyot bukott 8 mérföld koppintással mutatkozott be a mozilátogató tömegeknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bkv2 #1
    ewzz