Ötvös Tibor

A Wachowskik rendezik az új Conant?

Érdekes hír ütötte fel a fejét a Conan-rajongók körében. Az egyik rajongói honlap boldogan adott hírt arról, miszerint a King Conan: Crown of Iron részt a Mátrix-trilógiát jegyző Wachowski-fivérek rendezik majd.

A testvérek neve már korábban is felmerült a King Conan: Crown of Iron és Conan, the Conqueror munkacímeken szereplő új rész stáblistáján. Akkor azonban még csak, mint producerek voltak megnevezve. Ám a V, mint vérbosszú miatt egy időre magára hagyták a projektet. Most viszont a gyártó Warner Bros. mindenáron szeretné megnyerni a Wachowskikat a direktori szerepre.

Előttük a rendezői posztra az a John Milius volt kiszemelve, aki a legelső, 1982-es Conan, a barbár író-rendezője volt. Milius olyan filmek létrejöttében múködött közre, mint az Apokalipszis most, vagy az idehaza is látható Róma című sorozat.

A főszerepben visszatér maga Conan, vagyis Arnold Schwarzenegger. Ez mondjuk várható is volt, hiszen Schwarzi poltitikai karrierje mélyponton van, másrészt viszont alakja annyira egybenőtt a karakterével, hogy a rajongók mást nem is tudnának elképzelni a szerepben.

És aki esetleg elfelejtette, azt emlékeztetem, hogy hamarosan animációs film is készül kedvenc barbárunk főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #13
    Nem akarok egész film alatt egy animációt látni Schwarzi helyett, nem hiszem h jól meg lehet csinálni. (Főleg a Watcsowskyék és főleg ma a Warnernél)
    Az első rész anno kultfilm volt (számomra). Ezzel is az lesz, mint a Star Wars-szal: undorral nézem a folytatást.
  • Moyko #12
    Conan az táp... Swárci is az volt... Nem biztos hogy bűntani kéne a legendás karaktert amit elkapott akkoriban..
  • Mister #11
    nomeg ha mégis van heg a mellkasán, hát vagy ledigitalizálják a filmben ( mint a T3-ban ), vagy harcisérülésnek állítják be :D
  • schrank #10
    ugy nem gondolod hogy SZTK-s keretek között zajlott a műtét gondolhatod milyen heget hagynak a halivúdi plasztikai sebészek
  • Venom1986 #9
    Azért kíváncsi vagyok,hogy az új Conan-ek marad-e a tökszorítós gatya vagy...
  • kartacs #8
    -What is best in life, Conan ?
    -Crush the enemies, see them driven before you, hear the lementation of their womens
    (igen szel mondta :))
  • vg #7
    Azt tudni kell, hogy Arnold pár éve egy komoly szívműtétet végeztek (ergo szétnyitották a mellkasát), szóval elég valószínűtlen, hogy félpucéron mászkáljon a kamerák elött...
  • Neutr@lizer #6
    http://www.imdb.com/name/nm0000216/

    60 felett?
  • CodeRed #5
    Hát én nem tudom, hogy egy 60 felett járó Conan hogyan fog festeni a mozivásznon, de kiváncsi vagyok rá.
  • fawcet #4
    Biztos vannak más színészek akik tudnák ezt a szerepet eljátszani. De meglátjuk mennyit felejtett Arnold politika alatt.