Ötvös Tibor

Kevin Costner skizofrén lesz

Úgy tűnik Kevin Costner megunta a romantikázást és legújabb filmjében egy mániákus gyilkost alakít majd. Partnerei az Oscar-jelölt William Hurt és a másik nagy visszatérő, Demi Moore.

Kevin Costner lassan visszaküzdi magát Hollywood élvonalába. A Waterworld és A jövő hírnöke bukása után ázsiója nagyot zuhant. Az utóbbi időkben romantikus filmjeinek köszönhetően azonban lassacskán visszatér rajongótábora és ezzel úgy tűnik megjön az önbizalma is. Szerepet vállalt az elsőfilmes Bruce Evans pszichothrillerében, melynek címe Mr. Brooks lesz.

Costner egy olyan férfit játszik, akinek - egy komoly kínzás miatt - két személyisége van. Az egyik próbálja féken tartani dühét és normális életet élni. Ám a rosszabbik fele ezt nem engedi - ő imádja a mészárlást és a gyilkolást és szenvedélyesen űzi is eme "hobbiját".


Costner rosszabbik felét az idén Az erőszakos múlt mellékszerepéért Oscar-díjra jelölt William Hurt alakítja majd. A filmbe frissen kapcsolódott be a másik nagy visszatérő, Demi Moore. Mrs. Kutcher a nyomozásra kirendelt rendőrnőt alakítja majd, aki beleszeret Costnerbe.

A film forgatókönyvét a rendező Bruce Evans és Raynold Gideon készítik. A forgatást idén áprilisban kezdik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • craesh #3
    naja. elég volt már a bézbollos filmeiböl
    személy szerint csak azokra, meg a robin hoodjára emléxem.
  • Zro #2
    Remélem most már beindul megint rendesen a szekér neki :)
  • 5i #1
    Végre valami jó is van!