Ötvös Tibor

Benicio Del Toro lesz a Farkasember

Újabb klasszikus gonosztevő tér vissza a mozikba. Ezúttal a Hold-függő Farkasember kapja meg feldolgozását. A főszerepben az Oscar-díjas Benicio Del Toro lesz látható.

A film forgatókönyvét a Hetedikkel már bizonyító Andrew Kevin Walker készíti. A produceri széket Scott Stuber, Rick Yorn, Mary Parent és a főszereplő, Del Toro foglalja el.

A film tulajdonképpen az 1941-es Farkasember feldolgozása lesz, melyben Lon Chaney Jr. alakította a szörnyeteget. A remake a Viktóriánus-korabeli Angilában játszódik. Del Toro egy férfit alakít, aki visszatér Amerikából szülőföldjére, ahol megharapja egy farkas. Ennek a harapásnak végzetes következményei lesznek életére, főleg, mikor feljön a Hold.

Walker - saját bevallása szerint - szeretne új ízt adni a régi történetnek. Pár szereplőt kivesz a történetből, helyettük újakkal találkozhatunk majd. A filmet a tervek szerint 2007. elején kezdik forgatni. Az Universal reményei szerint a 2008-as év egyik blockbustere lesz a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • schrank #5
    de az ALF mozifilmben amikor faggatta a rendőrség a portást az idegen támadóról az csak annyit mondott riatta : "abból az irányból támadt a farkasember...
    "
  • Librarian #4
    Igen, Ponyvaregény rulz!
    Nem zavarnak a remakek, csak ne olyan filmeket, mint pl. a Piszkos tizenkettő. Kétlem, hogy az eredeti Farkasember megnézném, hát lesz ez a remake, ezt megnézem majd. Lesz amilyen lesz.
    Új ötletek, jó filmek mindig lesznek, mert nem fognak eltűnni a Tarantino féle agyas emberek. Csak talán több lesz a 'szar' tömegfilm, meg szar, remake...stb. Nem kell őket megnézni.
  • phunky #3
    az Alf egy ürlöényféle volt vagy mi.

    mellesleg vannak yo hálivúúdi "emberek" pl tarantino,csak ök nem esnek a tömeggyártás vermébe,de sztem yobb is max 2-3 évente jön ki vmi ütös filmel pl kutyaszoritoban vagy az örök film amit sztem nem kell senkinek bemutatni a ponyvaregény
  • 5i #2
    Rohadt elegem van ezekből a remakekből! Miért nincs egy ember sem Hollywoodban, aki képes lenne valami újat kitalálni?
  • schrank #1
    az ALF az nem farkasember volt