Ötvös Tibor

Zöld utat kapott a Pokolfajzat 2

Guillermo del Toro újabb képregényfilmet készít. A Penge 2 és a Pokolfajzat rendezője egy ideig esélyes volt a Halo direktori székére, ám ő inkább saját filmjének folytatását választotta.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, Guillermo del Toro neve is felmerült a Halo filmváltozatának rendezőjeként. Ám a direktor már akkor bejelentette: vonzza a projekt, ám csak akkor vállalja, ha saját filmjének folytatása nem kap zöld utat.

Nos, az Universal megadta az engedélyt a folytatás elkészítésére. A döntés kicsit meglepő, hiszen a Pokolfajzat 96 millióba került és összesen 99 milliót hozott vissza (ez világviszonylatban értendő). Mindenesetre a stúdió vezetői adtak még egy esélyt a kőkemény szuperhősnek.

A folytatás már címet is kapott. Ezek szerint jövőre Hellboy: The Golden Army címmel kereshetjük a mozik műsorfüzeteiben. A forgatást 2006 év végén kezdik el. A főszerepben visszatér Ron Pearlmen, aki egy sajtókörútján elmondott pár dolgot a folytatásról. Ezek szerint a történetet Guillermo del Toro és az eredeti képregényt jegyző Mike Mignola készítik.

Hozzátette, hogy a második rész sokkal akciódúsabb lesz az előzőnél. "Az elsőben ugyanis be kellett mutatni Pokolfajzat előéletét, - mondta Peralmen - most viszont már be lehet dobni a mélyvízbe." És hogy mi lesz a Haloval? Arról sajnos nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • viizo #3
    Egész jó a Pokolfajzat, én kellemesen csalódtam benne, de persze nem a legjobb képregény film, végig ott motoszkált a fejemben, hogy jobbat is ki lehetett volna hozni az adott témából. A gonosz csatlósát, az őrült kaszaboló bőrhacukás tudóst viszont az egyik legjobban sikerült gonosznak tartom.
  • 5i #2
    Nekem az egyik kedvenc képregényfilmem! Sztem remek volt! A folytatás még jobb lesz! De most tényleg, ki fogja csinálni a Halot?
  • Saccard #1
    Hát nem tudom az 1 nagyon gyenge volt... Azért adjunk neki még 1 esélyt!