Ötvös Tibor

Visszatér A piszkos tizenkettő

Ismét újabb klasszikusra teszi rá kezét Hollywood. Ezúttal az 1967-es, nagy sikert aratott A piszkos tizenkettő feldolgozása mellett döntött a Warner Bros és Joel Silver.

12 halálra ítélt katona szokatlan ajánlatot kap a hadseregtől: ha önként részt vesznek egy öngyilkosságnak tűnő kommandós akcióban és túlélik a bevetést, kegyelmet kapnak. Reisman őrnagynak minden tudását be kell vetnie, hogy rábeszéléssel, csalafintasággal, pszichológiával, vagy ha kell, nyers erővel újra katonát faragjon a piszkos tizenkettőből és sikerre vigye a küldetést.

A feldolgozást a Warner Bros. és a Village Roadshow Pictures készíti, a produceri teendőket Joel Silver látja el. A forgatókönyv megírása szintén igazi csapatmunka lesz. Scott Rosenberg, a Con Air - A fegyencjárat és az Alias szerzőpárosa, Andre Nemec és Josh Appelbaum közös munkája lesz a történet első vázlata.

Az '67-es eredeti mű főszerepeiben olyan világsztárok brillíroztak, mint Charles Bronson, John Cassavetes, Telly Savalas és Lee Marvin. A remake szereposztása még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #23
    szerintem nagyon lejáratják magukat, ezt egyszerüen lehetetlen jobbra kihozni, mint az eredetit.
  • retigg #22
  • sped #21
    A holtak hajnala remake elég jó lett, igaz az eredetitől eléggé elrugaszkodott a sztori, ami persze nem baj, sőt!! Aki még nem látta, és szereti a zombis filmeket, kötelező (mindkettő)!
  • CsillagJoci #20
    Egy ujjabb lerágott csont
  • akyyy #19
    :DDADS csák noriszt!!:D
  • HENCIG #18
    ...és szólalt klasszikus módon ..
    "Sikííícccss Te kurva!!!"


  • Esrohnoil #17
    Hollywood egy nagy sz.r!
  • 5i #16
    Nem. Magát a Piszkos tizenkettőt. Úgy gondolj rá, mint a Viasztestekre.
  • schrank #15
    de most miről is van szó ugye csak a sztorit dolgozzák fel és napjainkban fog játszódni mert kicsit uncsi lenne mégegy ratyi ll.vh-s kalandfilm
  • Helcat #14
    A piszkos tizenkettő-ben "Kojak" tényleg egy pszichopata elítéltet alakított, de a filmnek több 'folytatása' is volt. Ezekben Telly Savalasra osztották a kiképző szerepét, lehet, hogy néhányan erre emlékeznek. (Maguk a filmek kb. annyira voltak folytatások, hogy azonos volt az induló szituáció, de a színvonaluk azért messze volt az eredetitől.)

    A feldolgozás ötlete meg rettenetes - sok CG meg nyálas, felkapott főhősök várhatóak, semmi jó.

    Azt az egyet remélem, hogy a Kelly hőseihez nem merészelnek hozzányúlni. Ellenkező esetben kénytelen leszek szerezni egy feltunningolt Shermant és szétcsapni a mocskos hollywoodi producerbanda közt.