Ötvös Tibor

Újabb Ludlum-könyv a vásznakon

Robert Ludlum tehetségét ismét felfeldezték: A Bourne-rejtély és A Bourne-csapda után most A Sigma szerződés következik. A rendezést a most debütáló Jonathan Jakubowicz vállalta magára.

Benjamin Hartman, egy amerikai befektetési tanácsadó cég vezetője nagyon megörül, amikor Zürichben járva összetalálkozik rég nem látott egyetemista társával. Ezért aztán óriási meglepetés a számára, amikor az egykori barát fegyvert ránt, hogy megölje, s ezzel elkezdődik számára a szörnyű hajsza. Hartman először csak életéért küzd, később már tudni akarja, miért kellett "elpusztulnia" halottnak hitt, majd négy év rejtőzködés után váratlanul megtalált ikertestvérének, s miért visel SS-egyenruhát egy régi fényképen koncentrációs tábort megjárt apjuk.


Üldözi még Hartmant Anna Navarro, az amerikai igazságügyi minisztérium különleges ügynöke is, aki idős embereknek a világ különböző pontjain gyors egymásutánban bekövetkezett rejtélyes halála ügyében nyomoz. Több országon át folyik hajsza, melynek végére kiderül, miért és kik kötötték a fél világ sorsát évtizedekre meghatározó Sigma-szerződést, egy őrült elme milyen szörnyű kísérleteket végez az osztrák Alpok egyik kastélyában azért, hogy uralma alá hajtsa a világot, s hogyan lehet megakadályozni a terv valóra váltását.

A rendezői széket Jonathan Jakubowicz foglalja el. A venezuelai direktor ezzel a filmmel debütál Hollywoodban. A szereposztás egyelőre nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!