SG.hu

Egy hónappal korábban jön a Rokonok

A 37. Magyar Filmszemle ünnepélyes megnyitóján hatalmas sikerrel vetítették le a Rokonok-at, Szabó István új rendezését.

A film végén a közönség hosszú tapssal köszöntötte a meghajló művészeket. Sokan nem jutottak be a zártkörű előadásra és az ünnepélyes megnyitó óta érkező pozitív visszhangok csak növelték a filmet övező fokozott érdeklődést. A filmet forgalmazó InterCom az alkotókkal együtt ezért úgy döntött, hogy a szakmában szokatlan lépéssel, szinte az utolsó pillanatban megváltoztatja, egy egész hónappal előre hozza az országos bemutatót. A Rokonok így már február 9-én a széles nagyközönség elé kerül, remélhetőleg a régi mozirajongók és új filmbarátok még nagyobb örömére.

Kopjáss Istvánból Zsarátnok főügyésze lesz a korrupt Makróczy ellenében. Kopjáss tiszta ember, a zsebe üres, de a feje tele van szép, világmegváltó álmokkal. A főügyészi pozícióval azonban nemcsak jóra fordítható hatalom jár, hanem egy jó nagy disznóság, a Sertéstenyésztő és sok-sok rokon. A rokonok egy része nyakig benne van a Sertéstenyésztő panamában, a másik része meg nagyon szeretne bekerülni valami jó zsíros panamába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yurij #9
    Na ez megint csak egy olyan film amitt szinte senki nem fog megnézni.Majd erre is küldik ingyen az iskolásokat mint a Sortalanság-ra.A Fiamék osztálya a film felénél megunta az a 0 filmet.
  • NEXUS6 #8
    Hát igen.
    Az utóbbi egy-két évben sajnos csak 2-3 olyan komoly filmet láttam, amit valóban filmnek neveznék: az egyik a Hotel Ruanda, a másik Szabó István Szembesítés című filme volt.
    Perszer biztos volt több jó film is, de annyira mégse lehettek jók ha nem emléxem rájuk.