Ötvös Tibor

Marilyn Manson rendezőként is bemutatkozik

Marilyn Manson igazi botrányhős. Ahol feltűnik, az ellenzői (vagy irigyei) egyből templomokba rohannak imádkozni (igaz, Szikora Robi?).

Sok más zenész után ő is úgy gondolta, ideje a mozivásznakon is megmutatni tehetségét. Ám Manson keményebb fába vágta a fejszéjét, mint Britney Spears, vagy Usher. Debütáló filmjének ugyanis ő lesz a rendezője is.


A kissé hosszú címet viselő Phantasmagoria - The Visions of Lewis Carroll-ban a zenész fogja alakítani az Alíz Csodaországban című történet szerzőjét, Lewis Carrollt. Manson azonban nem elégedett meg ennyivel és a forgatókönyv társírója lesz (Anthony Silva mellett), valamint a film zenéjét is ő készíti.

Pár szerepet is kiosztottak már. Alice karakterét Loly Cole szupermodell személyesíti meg, míg a Vörös Királynőt a világsztár Angelina Jolie játssza el. A forgatást még idén megkezdik, a helyszín azonban még ismeretlen - annyit tudni, hogy Európában forgatják le az egész filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #10
    Üdv a jövőből! Nem lett belőle semmi xD szerencsére
  • Neurotoxin #9
    Mansonos film Azért a zene biztosan királyság lesz
  • RpPRO #8
    "Esz a fontos, nem a haj" - ezt mar nagyon regen megenekeltek. Ez ugy is mondhatnam ebben az esetben, h konnyelmu dolog csak kulso alapjan itelni. Ha hallottal volna vele keszult riportot, akkor talan elismerned, h tenyleg egy ertelmes fazon.
  • Sliderx #7
    így van...
  • Librarian #6
    Hehhe! :-) Nem is tudod mennyire igazad van. Kultúrált, művelt, intelligens személyiség ÉS kiröhögi a többtucat kis tinédzsert, akik azért őrülnek meg érte, ahhogy viselkedik. Én speciel szeretem a zenéjét, meg muris ahogy kinéz, de ő sem gondolja komolyan! :-) Hát ha hánysz tőle ne nézzed... én se a képért bírom!
  • Darth Sith #5
    hányok ettől az emb.. evolúciós mellékterméktől.. undorító. Igazi kúltúrált, művelt, intelligens személyiség.. Az egy dolog hogy valaki ennyire aberált, de az a legdúrvább hogy több tucat kis tinédzser példaképnek tekinti... Fejlődünk..
  • mathe #4
    Undorító egy ember. :D
  • Dakkon #3
    Sztem akkora bukta lesz a filmből!!!!
  • Battlefront #2
    Ez tök jó
  • Dying Soul #1
    Ez nagyon érdekes cikk, Brian a filmet elronthatja, a zenét biztosan nem.
    VISZONT:
    Elkezdtek készíteni egy filmet Living in Neon Dreams címmel, a sztori Aliz Csodaországban, szintén, annyi különbséggel, hogy egy autóbalesetben megsérült lány kómája alatt élné meg az egészet, persze csak képzeletben. Viszont: ebben a filmben Brian lenne a Szívek Királynője. Tehát nem tudom, hogy az eredeti filmet gyúrták át így vagy ez egész más. A Living in Neon Dreamset nem ő rendezte volna.