Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Mission Impossible III

Hamarosan a mozikba kerül Tom Cruise régóta esedékes akciófilmje, a nagysikerű Mission: Impossible III.. A marketinggépezet be is indult, így kaptunk pár képet a hazánkban 2006. májusában bemutatásra kerülő filmből.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

Az akció után Cruise másfajta kalandokba veti bele magát: ezúttal romantikus oldaláról ismerheti meg a közönség. A Mission: Impossible III egyik producere jelenleg a szuperprodukción végzi az utolsó simításokat, de közben maradt ideje arra, hogy kiválassza Mark Klein filmötletét, amelyről egyelőre egy szó sem szivárgott ki. Csak annyit tudni, hogy bennfentesek szerint Cruise a nagy akciófilmek után végre olyan romantikus történetet akar forgatni, amelyben ábrázolhatja menyasszonya, Katie Holmes iránt érzett szerelmét.

"Úgy gondoljuk, hogy Marc Klein egy igazán egyedi és nagyon megindító szerelmi történettel fog előállni." - nyilatkozta Don Granger, a Cruise/Wagner cég egyik producere.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adamekp #7
    Ugyanezen a képen:
    - nem csak a kerék átlátszó, hanem tőle jobbra a jármű alsó szegélye is
    - CTC-487 - ezen miért nincs akkora árnyék mint a Stratus rendszámtábláján?
  • Neurotoxin #6
    Az a Dodge úgy nézki ,mint a Senator..bár vmi tök más van odaírva...
  • OMax #5
    Meg birom 2 kepen egybol van 2-2 kocsi. Dodge-ot siman ki lehet olvasni, meg ami robban valami lincoln navigator, tan. A masikon meg landrover lr 3. meg vmi vw passat. Reklam az elso perctol :D
  • OMax #4
    Ohm mi van az elso keppel :D ? Eleg erdekes. Az auto kereke atlatszo 1 csoppet. Bisztos vmi beta fazisban levo robbanas :D
  • vg #3
  • sped #2
    A játéknak sok köze nincsen a filmhez, még a címe is más. Film: Mission Impossible (MI), Játék: Impossible Mission. Egyébként telefonra valamelyik mobiljáték-fejlesztő cég kiadott egy grafikailag felújított verziót a játékból, gúglizd meg, meg fogod találni.
  • blackgamer #1
    játéknak nem jön ki új verziója? tudjátok az a régi liftes