Ötvös Tibor

Joss Whedon újabb filmet forgat

Joss Whedon, megannyi népszerű sorozat atyja ismét tesz egy kirándulást a mozik világába. Legutóbb a Firefly című sci-fi sorozatának moziváltozata, a hazánkban végül sajnos mégsem bemutatott Serenity hatalmas kritikai sikert aratott.

Most újabb filmet tervez, alapját pedig ismét egyik saját sorozata adja. Ez pedig nem más, mint a Sarah Michelle Gellart is sztárrá tevő vámpírgyilkos-sorozat, a Buffy, a vámpírok réme. Azonban a filmben nem a Vadász kerül a középpontba, hanem egyik ősi ellensége, majd szerelme, a vámpír Spike.


Elég rossz az ízlése a Vadásznak

A hírek szerint a filmet igazából a Warner Bros. erőlteti. A bejelentést David Janollari, a stúdió tévés részlegének vezetője tette. Azt is elmondta, hogy Weadon egyelőre nem tud foglalkozni a tervvel, hiszen egyszerre két filmen is dolgozik.

Az egyik a Csodanő moziváltozata, a másik pedig a természetfeletti thriller, a Goners. A Spike-ot alakító James Marsters - saját bevallása szerint - szívesen belevágna a filmbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mrzed001 #1
    JEEEEESSSSSS :))

    James Marsters egyébként is egy remek színész, és mint Spike hatalmasat alkotott.
    Mellesleg felüdítő volt a sok csöpögős Hollywoodi nyálsorozat között az Angel/Buffy páros a maga nem éppen leányálom szerű igenkemény részeivel.
    A szereplők azóta sem alkottak igazán nagyot (töbség) vagy maradandót:
    - James Marsters-nek volt pár jó része a Smallville-ben
    - David Boreanaz (Angel) új sorozata a Bones közel sem annyira sikeres mint az Angel
    - Amy Acker (Fred/Illyria) feltűnt párszor az Alias-ban
    - Sarah Michelle Gellar (Buffy) neki mondjuk volt jópár filmje

    Szóval nem bánnám, ha összeállna a csapat még egy kemény film erejéig (végülis mindig csapatról volt szó, csak Spike maga nem tudná hozni a hangulatot)