Ötvös Tibor

Tim Burton és Johnny Depp ismét együtt

Tim Burton és Johnny Depp közös karrierjük során csupa világsikert forgattak. Először jött az Ollókezű Edward, majd folytatódott a sor az Ed Wood, Az Álmosvölgy legendája valamint 2005-ös két munkájuk, a Charlie és a csokigyár és A halott menyasszony című filmmel.

A hírek szerint az öt közös alkotást követően most ismét együtt dolgoznak. A rendező következő filmterve egy musical adaptálása, mégpedig Stephen Sondheim Sweeney Todd című darabjának filmre vitele. A történet már sok feldolgozást megélt, legutóbb 1998-ban, Ben Kingsley főszereplésével mutatták be a horrort.


A Tim Burton - Johnny Depp duó legutóbbi közös alkotása, A halott menyasszony

Depp a címszereplő Sweeney Toddot alakítaná. A századforduló viktoriánus Angliájában játszódó történet főhöse Sweeny Todd, a gazdag klienseket kiszolgáló borbély, aki nem riad vissza a gyilkosságtól sem, hogy értékeiket megszerezze. A holttestek eltüntetése egyszerű. Csupán egy gyümölcsöző megállapodásra van szükség Mrs Lowett húsdaráló üzemével, aki a környék legízletesebb pástétomát készíti a gyanútlan vásárlók nem kis megelégedésére. De színrelép a biztosító társaság nyomozója, akinek feltett szándéka, hogy végére jár az ügynek.

Tavaly még Sam Mendes neve merült fel a produkció kapcsán, aki a hazánkban múlt héten bemutatott Bőrnyakúak miatt mondta le a felkérést.

A filmnek egyelőre nincs kitűzött forgatási dátuma. A rajongók addig se búsuljanak, hiszen kedvenc színészük hamarosan visszatér Jack Sparrow kapitány bőrében!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zillo #4
    a legujabb közös filmjük a sweeney todd kivancsi vagyok mit hoztak ki belőle,a trailer sokmindent elárul,de amig nem látom inkább nem mondanék velemenyt
  • Enkil #3
    amikor először meghalottam ezt a cimet Charli és a csokigyár azthittem valami ultra gagyi

    elkezdtem nézni és a legelején amikor kiírták Burton nevét már éreztem hogy itt megint 1 remek filmlesz ahol Burtonre jellemző módon és csodálatos mesés képi világot fog teremteni és így is lett
  • 5i #2
    Burton és Depp! A legkirályabb párosok egyike.
  • Nenrandil #1
    TIM BURTON BÁCSI RULEZ...JOHNNY DEPP Fantasztikus!!!!!!!!!!!!!