Ötvös Tibor

Visszatér Dr. Jekyll

A musical műfaja kezd ismét magára találni. A Moulin Rouge vagy a Chicago anyagi és kritikai sikere óta a stúdiók egyik szemüket a Broadway színpadaira irányítják, hogy le ne maradjanak valamelyik sikeresebb darabról.

Ezúttal egy egészen különös darab, a Broadway-en hatalmas sikernek örvendő Jekyll and Hyde című horror-musical jogait szerezte meg Jonathan Sanger. Akinek nem lenne ismerős a producer neve, annak elárulom, hogy Sanger felügyelete alatt készült a szintén Broadway-darab, a The Producers, melyet idén jelöltek Golden Globe-ra is.


Kép a Golden Globe-esélyes The Producers-ből

Dr. Henry Jekyll londoni elmeorvos az emberi kettősséget kutatja, hogy beteg édesapját megmentse. A jónevű doktor, akit csak felesége és ügyvéd barátja támogat, nem adja fel a kísérletét - munkája a "történelmi szérumban", a HJ17-ben fejeződik be. A szérum felszabadítja az ember sötét oldalát. Alany hiányában Jekyll kénytelen magán kipróbálni a szérumot... és megszületik az erkölcsöt és törvényt nem ismerő Edward Hyde. London utcáin vérfürdő veszi kezdetét.

A szereplők egyelőre ismeretlenek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!