Ötvös Tibor

Sean Connery animációs filmben

A független filmes cég, a Glasgow Animation első animációs filmjét készíti. A Sir Billie the Vet című mese főszereplője az Oscar-díjas Sean Connery hangján szólal majd meg.

A történet Sir Billi és egy kecske kalandjait követi nyomon, akik egy izgága nyuszit próbálnak megmenteni. A kecskével azonban van egy kis gond, ő ugyanis azt képzeli, hogy egy kutya. Billi Connery, míg a kecske-kutya a Tony-díjas Alan Cumming hangján szólal meg. A további szerepekben Miriam Margolyes, Richard Briers, Ruby Wax, Barbara Rafferty, Alex Norton, Gail Porter és a skót nevettető, Ford Kiernan lesznek hallhatók.


Az Oscar-díjas Sean Connery kissé felismerhetetlenül

Az Oscar-díjas Connerynek ez lesz az első animációs filmje, de a hangját egyszer már kölcsönözte az 1996-os Sárkányszív című kalandfilmben a főszereplő sárkánynak, Draconak.

A 30 perces animációs rövidfilm előre láthatóan jövő nyárra lesz kész. Először valamelyik filmfesztiválon fog feltűnni és ha tetszést arat, akkor a készítők szerint egy esetleges tévésorozat vagy mozifilm is elképzelhető a történetből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Drawain #5
    Jaj ez a sárkányszív című film nagyon tetszett nekem anno.
  • irkab1rka #4
    Valamikor Mr Universe volt, ha nem tévedek.
  • Mice #1
    Sean Connery

    btw majd vki árulja el pls, hogyan lehet imgként és nem linkként paste