Ötvös Tibor

Már harmadik hete élen az új Harry Potter

Harry Potter legyőzhetetlen. A fiatal varázsló továbbra is az amerikai bevételi listák élén tanyázik. A most gyűjtött 20 millió dollárral így összesen 230 millióra rúg a bevétele.

A második helyen kezdett az Oscar-díjas Charlize Theron akciófilmje, az Aeon Flux. A film egy, az MTV zenecsatornán futó animációs sorozat alapján készült. A Peter Chung által készített történet a jövőben, 2415-ben játszódik. Egy gyilkos vírus elpusztította a Föld lakosságának 99%-át. Mindössze egy fallal körülzárt, védett városállam, Bregna élte túl az emberiségre sújtó végitéletet. Bregnaban látszólag tökéletes az élet, az emberek harmóniában élnek egymással egy tudósokból álló kongresszus irányítása alatt.


A valóság azonban egészen más képet mutat: a városállam életét általános riadalom és belső villongások jellemzik. Aeon Flux a Monican nevű földalatti titkos mozgalom vezető ügynöke, amelyet The Handler irányít. Amikor Aeon azt a feladatot kapja, hogy a készülő forradalom érdekében ölje meg az egyik kormányzati vezetőt, egy titokzatos világba nyer bepillantást.

A 62 millió dolláros költségvetéssel készült film nem bírt Harry Potterrel és a második helyen kezdett 13 milliós bevétellel. Őt követi az életrajzi Walk the Line 10 millió dollárral. Negyedik helyen a Yours, Mine and Ours, az ötödiken pedig a Just Friends található.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #2
    Jo hogy a cikk 70% -a nem is a HP rol szol...
  • Broafka #1
    képek a Harry Potter című filmből