Ötvös Tibor

Tim Burton és Jim Carrey közös filmje

Jim Carrey drámai vénája egyre nagyobb teret kap. A közönség nem volt vevő az olyan hirtelen váltásra, mint amit a Mi lenne, ha... című drámával vitt végbe, de úgy tűnik a folyamatos átállás nincs ellenükre.

A minden6ó után ugyanis leforgatta az Egy makulátlan elme örök ragyogásá-t, mellyel mind a kritikusok, mind a közönség tetszését elnyerte. Most újabb nagy lehetőséget kap, hiszen a különleges látásmódú rendező, Tim Burton Carrey-t szemelte ki legújabb filmjének főszerepére.


Tim Burton a Halott menyasszony díszletében

A Belive It or Not! Robert Ripley, egy sport-karikaturista tetteit követi nyomon. Egy nap Ripley kifogy az ötletekből és elindul világot látni. A végén egy idegen és furcsa világba kerül.

Burton eddigi meséi rendkívül sikeresek voltak. Elég csak legutóbbi produkciójára, a Johnny Depp-pel közösen készített Charlie és a Csokigyár-ra gondolnunk. Bár az új történet kicsit emlékeztet a Nagy hal-ra, egy Burton-film biztosan nem okoz majd csalódást!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DGhost #1
    Ez remek hír! Nekem már az "Egy makulátlan elme örök ragyogása" is nagyon bejött! Meg amúgy is szeretem mind Jim Carrey, mind Tim Burton filmjeit!!!