Ötvös Tibor

Újabb szereplők az X-Men 3-ban

Újabb szereplők a készülő mutáns-akció legújabb részében. A már így is igen illusztris szereplőgárdával rendelkező X-Men 3 színészcsapatába most két modell csatlakozott.

Mercedes Scelba-Shorte az X Generáció című Marvel képregénysorozatban szereplő Monet St. Croix-et (röviden M) formálja meg. M egy hatalmas erővel és telepatikus képességekkel rendelkező mutáns, aki képes repülni.

Ashley Hartman Emma Frostot (másnéven Fehér Királynő) alakítja. Frost egy rendkívül csinos, mégis halálos mutáns. Telepata, gondolatolvasó, és gondolatíró - képes irányítás alá vonni mások agyát. Képes pszichikus nyilakat lőni, amik ugyan nem sebeznek fizikailag, de elkábíthatják áldozatukat. Képes érintésével fájdalmat okozni. Ért az elektronikához, képes akár pszionikus képességeket felerősítő gépeket alkotni. Jelenleg az X-Men-ek csapatát erősíti, de korábban részese volt a Pokotűz Klub nevű bűnszervezet létrehozásában.

A főbb szerepekben természetesen visszatér Hugh Jackman (Farkas - a képregényben Rozsomák), Halle Berry (Vihar), Patrick Stewart (Xavier professzor), Famke Janssen (Jean Grey) és Sir Ian McKellen (Magneto) is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • C7 #12
    nekem Buldózer nagyon tetszik. szorzó ember is jó. kár hogy Jean lelépett Magnetóval. de akkor is az újak közül Angyal, a régiek közül Logan és Ciklon a legjobb. kár hogy Angyalnak nem volt valami sok szerepe
  • Iori #11
    Singer a Superman miatt lépet le...
  • crotinake #10
    Singer bácsit kirúgták Hale Macskanő Berry miatt, és nem magától ment el!! Nem akart neki fontosabb szerepet adni(a képregényben sem volt Ororo akkora hű de nagy főszereplő)erre a producerek beintettek neki!! De egy ilyen "egyszerű" rendező mint Brett Ratner! Nézzétek meg az összes Rush Hour-t (két rész csak hála Isten) egy ilyen rendezze meg Rozsó-ék újabb történetét?? Na mondjuk a Vörös Sárkány nem volt annyira gáz de attól még nagyon féltem a az egyetelen jó képregény adaptációt!!
  • ffxi #9
    Köszi!

  • Csiaki #8
    képképkép
  • TH448 #7
    Lelépett a rendező?
    Pedig ő mondta, hogy minden rész összekapcsolódik... Hát, remélem, nem basszák el, mint a Star Trek 10-et, mert akkor mostmár fel kell gyújtani a mocskos stúdiókat...
    Egyébként én is naon várom. :)
    1 picit gyerekes volt, 2 naon odavágott, ha marad a tendencia, akkor a 3 a világ legjobb filmje lesz. :D:D:D
    Kár, h rossz előérzetem van...
  • Iori #6
    Csak a rendező lépett le (Bryan Singer), inkább elment Supermant forgatni :)
    Hugh Jackman viszont nem.
  • Inquisitor #5
    Nem arról volt szó, hogy valamelyik főszereplő (Rozsomák, akit következetesen Farkas?-nak hívnak magyarban) lelépett?
    Meg a rendező is lelépett?
  • ffxi #4
    Mármint a nőről..

  • ffxi #3
    Képet!!