Ötvös Tibor

Mégis lesz Csúcsformában 3

Amint arról már mi is beszámoltunk, Chris Tucker nem igazán kívánt részt venni egyik legnagyobb sikerfilmje, a Csúcsformában harmadik részének elkészítésében. Ém végül a producerek olyan ajánlatot tettek, amit nem tudott visszautasítani.


Vége a henyélésnek, jön a harmadik rész!

Az afro-amerikai komikus a megállapodás szerint 20 millió dollárt és a film bevételének 20%-át kapja. Partnere, az ázsiai akciósztár Jackie Chan beérte kevesebbel is: 15 millió dollár és 15%-os részesedés a bevételből. A New Line persze "örömmel" fizet ennyit, hiszen az akció-vígjáték első része 141, míg a második majdnem a dupláját, 226 millió dollárt termelt a készítőinek.

A New Line az eredeti tervek szerint 2006 májusában szerette volna az immáron trilógiává bővülő akció harmadik részét a mozikban tudni, de a Tucker-féle huza-vona miatt erről le kellett mondaniuk. Most megelégednek egy 2007-es bemutatóval is. A forgatást ugyanis csak 2006 nyarán kezdik el Amerikában és Párizsban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ffxi #8
    Csak a lógómra kéne ránézni. Ugye mennyire 1értelmű :DDD

  • grebber #7
    Jó filmek ezek várom!!
  • zaki #6
    azé beszarás, hogy 20gurigát kap tucker ezért a szerepért, kicsit gusztustalan... még ha egy jó színész lenne, akkor megérteném, de enyhén szólva nem az :D
  • bertino #5
    egeh... reméljük nem okoz csalódást...
  • dokar #4
    Sztem az első és a második rész is 'csúcs' volt!
    Már én is nagyon várom a harmadik részt, és gondolom még sokan mások.
    Remélem folytatódik az a hangulat, amit anno elkezdetek. A Csúcsformában volt számomra az első olyan film, amely mind akció és mind vígjáték oldalról egyaránt bejött.
  • Darth Sith #3
    jackie jól tolja, de ezt az arcot annyira nem bírom.
  • 5i #2
    Nekem az egyik kedvenc sorozatom és nagyon várom a harmadik részt.
  • rgerg #1
    Két hatalmas ratyimúvi.Ez a feka egyedül az ötödik elemben volt jó,de csak ottis azért mert bár ugyanazt a ripacs homokost alakította mint mindíg de ott az is volt a szerepe.