Ötvös Tibor

Horrorra akadva 4 - folytatódik a széria

Jó hír a vígjátékok rajongóinak! Az egyik legsikeresebb, híres filmeket bátran kifigurázó filmsorozat újabb résszel gazdagodik.

A Horrorra akadva ötlete a Wayans-testvérek fejéből pattant ki. A Sikoly sikere által megindított tinihorror-áradatot kiparodizáló komédia 2000-ben jelent meg és azonnal hatalmas siker lett. A siker hatására egy évvel később jött a folytatás, melyben a Hollywoodban akkoriban divatos kísértet-filmek elé tartottak görbe tükröt. A 2003-as harmadik részben Wayansék már csak íróként működtek közre. A főszerepekben Charlie Sheen és Leslie Nielsen volt látható. A kör paródiája köré épített történet ismét hatalmas sikert aratott, így várható volt az újabb folytatás.



És íme, hamarosan meg is érkezik! A hírek szerint a negyedik részben visszatér az első rész felvezető jelenetében elhunyt Carmen Electra is. A szépséges színésznő ismét az első jelenetben kapott szerepet, mely ezúttal A falut parodizálja ki. Az elnök szerepében visszatér a nagy öreg Leslie Nielsen is.

Az új epizód a már megszokott sikeres horrorok mellett (például a Fűrész) a reneszánszukat élő szuperhős-filmeket helyezi majd paródiája középpontjába. A film jövő áprilisban lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • frc0032 #21
    az első rész az összes közül a legkirályabbb!! a második is baszottul jó volt, a harmadik még elmegy, a negyedik meg 1 kalap lószar!
  • lolman #20
    Scary.Movie.4.2006.Hungarian.DVDRip.XviD-TDRF


    Innen tölthetitek ingyen:

    Horrorra akadva 4
  • user1991 #19
    Nekem nagyon tetszetek az előző részek a 4. résztől ugyan ezt várom!!!!!!
  • apocalypse0 #18
    várjuk :D
  • Darth Sith #17
    a harmadik felejtős, de az első kettőt nagyon bírom. Persze nem egy Star Wars, de ha fáradt az ember, és kis felüdülésre vágyik, akkor jó megnézni néha-naha, csupasz pisztoly epizódokkal egyetemben.. :)
  • FTeR #16
    sztem az összes nagyon jó volt. persze nem árt ismerni hozzá az alap műveket, úgy tök fölös bemenni rá, h nem látta az ember az összes(!) parodizálandó filmet.
    volt, h haverokkal sok filmet csak azért néztünk meg, mert tudtuk, h lesz rá utalás.
    a 3. rész nagyban eltért az első 2től (talán mert azoknak a sikoly volt az alaptörténet vezetés), aki egy olyat várt mint azok, annak biztos csalódást okozott (kicsit nekem is), de ha csak úgy ültünk be rá mint egy külön álló paródiára, akkor felűlmúlhatatlan volt.
    Leslie Nielsen kellemes "meglepetés" volt, de azt nem mondanám, h főszerepet kapott.
  • schrank #15
    a 2. rész volt a fasza amikor a "hannibál" a csonkakezével gusztustalankodott na meg amikor amit a pujkával művelt az felejthetetlen kár hogy full nem hasonlított a hannibálra a faszi de mindegy a szitu az fasza vót az 1-re már nem emléxek a 3. meg ojan szar volt hogy pár perc után kikapcsoltam
  • Looooser #14
    FUUUUUUUULLLLLL!!!!!!!!!!
  • sweech #13
    a 2-ben
  • Picador #12
    Szerintem az 1. és 3. voltak jók, a 2. meg kifejezetten felejthető...