Ötvös Tibor

Új szereplők a Kung Fu Pandában

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a Dreamworks animációs részlege új filmet készít. A Cápamese és a Madagaszkár alkotóinak új meséje Kung Fu Panda címen készül.

Eddig csupán a főszereplő hangját adó Jack Black személye volt ismert. Most azonban még három világsztár csatlakozott a produkcióhoz: a nagy öreg Dustin Hoffman, az akciósztár Jackie Chan és a rosszarcú Ian McShane. Lucy Liuval egyelőre még folynak a tárgyalások. A filmben Black Po a panda hangját adja majd. Ő a Béke Völgyének leglustább és leghaszontalanabb lakója. Amikor hatalmas és gonosz ellenségek tűnnek fel a Völgy kapuinál, mindenki a titokzatos harcművészt kezdi el keresni, aki segíthet rajtuk. Mikor azonban Po egy véletlennek köszönhetően megmutatja küzdőszellemét, a mesterek úgy érzik: megtalálták a Kiválasztottat.

Hoffman Shifu hangját adja majd. Shifu egy precíz, mindent-a-könyv-szerint mester, akinek a feladata lesz Po felkészítése. Chan Master Monkey, az erős, agilis mester lesz, míg McShane lesz a gonosz leopárd, aki el akarja pusztítani a Völgyet. Ha megeggyeznek, Liu Po másik mestere lesz. A filmet John Stevenson és Mark Osborne rendezi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!