Ötvös Tibor

Star Wars-rajongók a vásznakon

George Lucas űreposzával külön világot teremtett. Talán nincs még egy film, együttes, vagy bármi más dolog, amiért enniyen rajonganak. Sőt, Angliában hivatalosan létezik a Jedi vallás is.

A Weinstein fivérek úgy gondolták, hogy jó kis vígjátékot lehetne készíteni ezen rajongókról. Meg is szerezték Adam F. Goldberg és Ernest Cline forgatókönyvét, a Fan Boys-t és hamarosan elkezdik a forgatást. A történet egy csapat fiatal, fanatikus Csillagok háborúja-rajongót helyez a középpontba. Amikor egyikükről kiderül, hogy halálos beteg, társai elhatározzák, hogy elviszik őt George Lucas palotájába, a Skywalker Ranchre, hogy ott végre tökéletes hang és képminőségben nézhesse végig kedvenc űreposzát.


A Tony-díjas Dan Fogler lesz a film egyik főszereplője

A rendezést Kyle Mann vállalta magára, aki ezzel a filmmel mutatkozik be. Érdekesség, hogy a filmet Kevin Spacey cége, a Trigger Street forgatja le a Weinstein fivérek számára. A rendező személyén kívül egyedül az egyik főszereplő személye került nyilvánosságra. Ő pedig az idén Tony-díjat kapott Dan Fogler.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • uniu #3
    "Amikor egyikükről kiderül, hogy halálos beteg, társai elhatározzák, hogy elviszik őt George Lucas palotájába, a Skywalker Ranchre, hogy ott végre tökéletes hang és képminőségben nézhesse végig kedvenc űreposzát." Es gondolom a vegen kinyiffan..
    Ez nagyon elmes tortenet, gratula.
  • Ronny #2
    hülye:)
  • year #1
    hali
    nem tudja vki a battlefront 2 cd kulcsát?
    előre is köszi