Ötvös Tibor

Charlie Sheen animációs filmben

A Lions Gate viszonylag kis stúdiónak számít, ám a Fűrész és A megtorló sikerével immáron nagyobb költségvetésű produkciókba is bele mernek vágni. A hétvégén kerül mozikba a Fűrész 2, jövőre pedig az animációs részlegük első filmje, a Foodfight!.

A film bemutatóját jövő év végére datálják és ezzel mutatkozik be a frissen létrehozott Lions Gate Family Entertainment, mely kifejezetten animációs és családi filmek forgalmazására lett létrehozva.

A Foodfight! címen futó animációs film egy szupermarketben játszódik, melyben zárás után az áruk életre kelnek. A szereplők hangjait - ahogy azt már megszokhattuk - sztárok adják majd. A főszereplő Dex Dogtective hangját Charlie Sheen adja, Lady X Eva Longoria, míg Mr. Clipboard Christopher Llyod hangján szólal meg.


A mostanában a bulvársajtó figyelmének középpontjában álló Sheen nem először adja a hangját rajzfilmhez. Legutóbb a Minden kutya a mennybe jut-ban szólalt meg a főszereplő kutyaként.

A Lions Gate nem aprózza el a dolgot. Bejártak jó pár szupermarketet, majd a leggyakrabban előforduló árukat összeírták, a forgalmazókkal felvették a kapcsolatot, és így azok szerepelhetnek a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jefferson83 #5
    "A megtorló sikerével..."
    Ne túlozzunk kérem szépen.
  • 5i #4
    Emilio Estevez jóval sikeresebb, hiszen most rendezi Hopkinst és Demi Mooret, Sharon Stonet és Elijah Woodot a fiatalabb Kennedyről szóló filmben.
  • galocza #3
    még egy lecsúszott emberke. de lagalább többre vitte, mint a testére, emilio.
    úgy látszik, ez az elfelejtetett ex-sztárok időszaka: van damme, snipes, sheen, de lassan szegény de nirot is ide lehet sorolni, hacsak villámgyorsan nem alkot vmi tisztességes munkát...
  • westerneer #2
    Lol ezt hogy hoztam össze :D ez nem ide kell :D sorry
  • westerneer #1
    Bennem a McDonaldsos munkám eszközölt szemléletbeli váltásokat, de azokat most nem részeletezném.. :)