Ötvös Tibor

Jim Carrey ismét komoly

Joel Schumacher és Jim Carrey újabb közös filmet terveznek. A rendező és a komikus a New Line Cinema új drámáját készítik el.

A Mindörökké Batman óta a rendező kereste a lehetőséget, hogy újból Carrey-vel forgasson. Eredetileg a gumiarcú komikust kérte fel A fülke főszerepére, ám ő bizonytalan volt a film sikerében és nem vállalta el. Most azonban rábólintott a The Number 23 főszerepére.


A rendező Robert DeNirót instruálja a Hibátlanok forgatásán

Carrey egy olyan férfit alakít majd, aki egy könyvben saját életére ismer. Minden esemény, minden gondolat, ami a könyvben áll megtörtént vele. Megszállottja lesz a regénynek, ám van egy kis gond: a történet gyilkossággal végződik. A forgatókönyvet Fernley Phillips írja a New Line számára. A forgatást novemberben kezdik meg.

Carreyt addig is a rajongók a decemberben mozikba kerülő Fun with Dick and Jane-ben láthatják viszont.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • juharfalvi #6
    A film tulajdonképpen nem rossz, de olvasva biztosan jobb lenne. Jim Carrey jól játszik, de nem egetverően.

    Amatőrfilmes, kísérleti megoldásnak tűnik, hogy a kép sokszor és sokáig homályos, életlen, sötét, és ezeknek nincs semmi funkciójuk... ez nagyon nem tetszett, és idegesítő volt.

  • echo #5
    Én is imádom, de szerintem a Dumb és Dumbert soha nem fogja tudni fölülmúlni...
  • bacsi5514 #4
    Szeretem Jim Carryt, de a Fülkében nem tudtam volna elképzelni. Ahhoz túl színpadias, amit még az Eternal Shine-ban sem tudott levetkőzni teljesen
  • sweech #3
    ez jó film lesz
  • Aquli #2
    Jim Carry nagyon jó volt az Eternal shine of a spotless mind -ban. Érdekes, eredeti film volt, egy a kedvenceim közül. Remélem ez is ilyen lesz.
  • Drawain #1
    Érdekesnek ígérkezik