Ötvös Tibor

Morpheus új filmje

Laurence Fishburne neve szinte egybeforrt a Mátrix-trilógia Morpheusával. A kultfilm sikerét azóta nem igazán sikerült megismételnie.

Egymás után forgatta a kétes sikerű akciófilmjeit. Ilyen volt a Halálos iramban kétkerekű változata, a Biker Boyz, vagy legutóbb A 13-as rendőrörs ostroma. Viszont a komolyabb témákban igencsak tud remekelni. Ilyen volt Clint Eastwood Titokzatos folyója.


Morpheusként a Mátrix: Újratöltvében

A hírek szerint legközelebb ismét akciófilmekben láthatjuk. Először Tom Cruise Mission:Impossible 3-jában csillogtatja tudását, utána viszont Gammy L. Singer novellájának, az A Landlord's Tale-nek filmváltozatában tűnik fel.

Az idén márciusban kiadott novella főszereplője Amos Brown, a nem túl beszédes férfi. Az erőszakos férfi élete épp kezdene egyenesbe jönni, ám ekkor összerúgja a port a helyi drogbáróval. Az, hogy a "Nyugati Indiánok" banda egy tagjának csontvázát is megtalálják a pincéjében, csak ront a helyzeten.

A film egyelőre még nagyon kezdeti stádiumban leledzik. Se rendező, se forgatókönyv nincs még a láthatáron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TH448 #7
    Igenigen!
    Event Horizon RULEZ! :D
    Az volt az egyetlen film, amin tényleg megijedtem...
  • MacrosTheBlack #6
    Azt a 13-ast még eredetiben láttam, de az akkora szar volt, elaludtam rajta.
  • Zedas #5
    Azért a régebbi filmjei közül az Event Horizon kimondottan jó volt, és még jól is játszott benne. A rendőrörs pedig nem horror, ahogy Robeast is mondta.
  • Robeast #4
    Mondjuk az eredeti Carpenteres szerintem egyáltalán nem volt horror. Inkább akció-thriller. Viszont kicsit elgondolkodtatóbb, mint a remake...
  • eX #3
    Nem láttam az előző filmjeit de a Mátrixban nem volt rosz amit alakítot!
    Szóval szerintem csak a rendezőn meg a forgatókönyírón múlik ,hogy mit hoznak ki a filmböl!

    Csak nehogy egy szimpla amcsi akciófilm legyen mert abból már ígyis épp elég van!
  • jimmy127 #2
    az álom harcosokban kevés szerepe volt de az legalább hozzá illet,egyébként jó színész.
  • 5i #1
    A Titokzatos folyó tényleg jó volt, de azon kívül nem igazán láttam még tőle jó filmet. A Biker boys egy rakás ****, a rendőrörs pedig állítólag valami kegyetlenül félresikerült feldolgozása John Carpenter klasszikus horrorjának! Mission Impossible 3? TAlán Ving Rhymes szerepét veszui át?