Ötvös Tibor

Scully ügynök thrillerben

Az X-akták című sorozat a mai napig igazi világsiker. Bár a Mulder ügynököt alakító David Duchovny már kiszállt és a mozik vásznain próbálkozik (eddig sikertelenül), a társát alakító Gillian Anderson még mindig kitart. Úgy tűnik a színésznő jól érzi magát Scully ügynök szerepében.

Ám azért őt is vonzza a mozik világa. Eddig csupa felejthető film mellékszerepében láthattuk, ám úgy tűnik, ez most megváltozik. A dokumentumfilmes Dan Reed első nagyfilmje, a Straightheads főszerepére Andersont szemelte ki. A forgatást most októberben kezdik és a film egészét Angliában veszik fel.


A thriller története egy házaspár köré épül, akik egy rendkívüli erőszakhullám szereplői lesznek, miután egy banda megtámadja őket. A férfi főszereplő kiléte egyelőre ismeretlen. Anderson eközben már forgatja The Last King of Scotland című drámáját, melyben a színész-rendező Forest Whitaker partnere lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blaze #4
    Az Evolúció nekem is bejön. Mulder nagyot alakít benne, hogy a Stifflerről már ne is beszéljek.:))))
  • 5i #3
    Az tuti.
    "Használjon Head and Shoulderst a kórokozók ellen!"
    Haláli a film. Kár, h Amerikában ezt a filmet sem értékelték. Pedig a kedvenc mondatom, mikor a négernek belemegy a seggébe a bogár, mire a végén a beöntés előtt felkiált: "kölcsön kenyér visszajár!!!"
  • sweech #2
    az evolúció télleg jó film
  • mrzed001 #1
    "Bár a Mulder ügynököt alakító David Duchovny már kiszállt és a mozik vásznain próbálkozik (eddig sikertelenül)"
    Azért ott volt az Evolution. Bár nem egy Terminátor, de nem volt az azért olyan sikertelen (és totál poénos ráadásul a film, mint a komáromi Ivan Reitman filmjei általában: Eurotrip, Ghostbusters I-II, Dave, Ovizsaru ... )