Ötvös Tibor

Ewan McGregor vígjátékban

Ewan McGregor Sean Connery mellett a legismertebb skót színész. Kiválló alakításaival, remek szerepválasztásaival rengeteg rajongót szerzett a világon.

Eddigi karrierje során szerepelt drámákban (Trainspotting), thrillerben (Éjjeliőr a hullaházban), musicalben (Moulin Rouge) és sci-fiben is (Star Wars). Most egy számára újnak mondható műfajban próbálja ki magát.


A hírek szerint ugyanis szerepet vállalt a The Great Pretender című amerikai vígjátékban. A történet két törtető producerről szól, akik a '30-as években felbérlik a hollywoodi legendának számító Leslie Grangely-t, hogy eljátssza a XVIII. század Skóciájában játszódó kalandfilmjükben a jóképű Károly herceget. De mikor a sztár bepiál és felszívódik, a két producer egy rejtélyes férfit bíz meg a színész helyettesítésére.

Érdekesség, hogy McGregor 4, azaz négy szerepet alakít a filmben. Ő lesz Grangely és a titokzatos férfi, valamint a karakterek, akiket a két szereplő a "filmbeli filmben" alakít majd: Károly herceg és dublőre.

A film a szerénynek mondható 18 milliós költségvetéssel készül. Ez jóval kevesebb, mint a skót színész legutóbbi filmjének, A szigetnek készítési költsége, amely csúnyán megbukott a mozik pénztárainál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SirLord #3
    ezen az emberen ugy érzem nem fogok tudni nevetni....de miért?
  • 5i #2
    Az élet sója nem vígjáték. Romantikus krimi vígjátéki elemekkel. Forrest Gump vígjáték? Nem. Pedig én szét röhögtem magam rajta.
  • Nyiri #1
    Miert uj? Elet soja is vigjatek volt. Ott egy esetlen szanalmas jatszott es en sirta ma nevetestol. A cikk iroja utana nezhetne picit.