Ötvös Tibor

Szuperhősök listája 2008-ig

Sam Raimi a Pókemberrel szuperhősök áradatát indította útnak. Amerika legkedveltebb és legismertebb képregényhősei már mind feltűntek a mozik vásznain.

A mutáns X-Men, a Fenegyerek, a Megtorló vagy Hulk a Marvel, míg a Pokolfajzat vagy Constantine a Dark Horse Comics füzeteiben váltak világhírűvé. Legutóbb A fantasztikus négyes tagjai és a Denevérember néztek ránk a mozik plakátjairól, hamarosan pedig ismét Superman kalandjaiért izgulhatunk.


Az eddigi csúcstartó!

A Marvel Entertainment a mai napon nyilvánosságra hozta azon hőseit, akik a tervek szerint saját filmet kapnak. Ők pedig Amerika kapitány, a Hangyaember, a Bosszúállók, Nick Fury, Dr. Strange, Sólyomszem, Power Pack és Shang-Chi.

A filmek egy áprilisban köttetett egyeszség értelmében a Paramount Pictures égisze alatt jelennek meg. A filmeket 2008-ig szeretnék elkészíteni, de a bemutatók időpontjai még ismeretlenek. Az biztos, hogy a Marvel komolyan gondolja a dolgot, ugyanis tíz forgatókönyvírót állítottak hétfőn a projektre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Falatka2003 #13
  Off

  NEEEEE!!!

  On
 • Wismi #12
  Elég sok marvel sorozat és... alternatív történetszál van. Az egyik legújabb az "Ultimate Universum" Ez most a legfelkapottabb, ebben minden egy kicsit modernebb, reálisabb, valósabb, akármi. Van ebből X-men, Pókember, Daredevil, Elektra, Avangers, stb. Nomost ebben Nick Fury fekete. Éppen ezért vagyok kiváncsi, hogy a régivágású dolgok lesznek benne, vagy az ultimate. Bár a marvel filmeknél keverni szokták a történeteket, és kicsit kiegészítik a filmkészítők fantáziájával.
 • Cat #11
  nick fury az fehér csávo, nem? akkor miért játszaná fekete?
 • Wismi #10
  Jujj... és elfelejtettem: Nick Fury film már van. Múltkor ment az rtl-en. Kiváncsi vagyok, hogy fehér fickó fogja e játszani, vagy ultimate-alapokon lesz, és fekete. (Samuel L. Jackson-ra szavazok :))
 • Wismi #9
  Tiszteletem!

  Pár dolog, ha már témánál vagyunk: A Constantine (eredetileg Hellblazer, csak úgy túlzottan hasonlított volna a Hellraiser-re, ami egy kult film) nem DC, hanem Vertigo. Ami a DC alkiadója, ugyanis a Vertigonak nincs saját nyomdászási lehetősége. Asszem még a film elején is a Vertigo-t írják ki.

  Ghost Rider-t is írta valaki. Az nem Paramount: készül, a Sony Pictures csinálja. A filmet Mark Steven Johnson írja és rendezi, és szerepel benne Nicolas Cage, Wes Bentley, Eva Mendes, Matt Long, Sam Elliott, Peter Fonda és Donal Logue.

  Lesz még: Punisher 2, Batman fojtatás, Superman film, ami ha beüt Batman & Superman is lesz, meg "300", ami Frank Miller (Sin City) egy másik írása.

  De mellesleg manapság a filmek fele képregényből készül... (pl. V for Vendetta is, Penge is, és még lehetne sorolni...)
 • Iori #8
  a transformerst ne irjuk le, mindenidők egyik legsikeresebb rajzfilmje a világon, 1000% hogy nagy kasszasiker lesz
 • winnie #7
  naa!

  azért ne keverjük a szezont a fazonnal!:)

  az az avengers az egy tévésorozat alapján készült, ami két kémről szólt

  ez az avengers pedig egy FF4-hez hasonló szuperhőscsapatról szól, amiben ott van thor, ant-man, hulk és iron man.

  ne mindegy:)
 • Blasta #6
  A Bosszúállók a világ legszarabb hálivudi filmje szvsz.
  De elképzelésem nincs, hogyan akarják ezeket a többnyire vérciki szuperhősöket filmre vinni, mint pl. Amerika kapitány, Transformers???!!!


  Hálivúdban már igazán leállhatnának a kokainnal...
 • vg #5
  Bosszúállók már elkészült pár éve, hatalmas bukás volt...
 • ViperNet #4
  Ez borzasztó! Íme egy remek példa, hogy futószalagon csinálják a filmeket.
  megbíznak valami muksit (Simpson rajzfilmben ugye majmok a forgatókönyv-írók <milyen remek hasonlatot találtak ki ők is...>), szóval ezek megírják a cuccost, és vmi rendezővel blueboxban (vagy greenben) és CGI-vel elkészítik, hogy a jónép nézze meg, és telítsék a producerek zsebét, mert hát ugye szegények, kell a pénz új medencére...
  Nincs már új ötlet a Nap alatt. Silány a jó filmek választéka.