Ötvös Tibor

Sam Shephard Brad Pitt testvéreként

Vadnyugat. E szó hallatán legtöbbünknek egyből Billy, a kölyök, Wyatt Earp vagy Jesse James neve ugrik be.

Természetesen rengeteg hírhedt alakja volt még az akkori Amerikának, de hármuk nevét az egész világon ismerik. Az ő "szereplésükkel" készült a western-filmek túlnyomó része is. Manapság ismét nagy keletje van a westerneknek, így nem meglepő, hogy a Vadnyugat egy újabb ikonjáról készül film. A címe "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" (szabad fordításban: A gyáva Robert Ford merénylete Jesse James ellen.) lesz, főszereplője pedig Hollywood első számú szívtiprója, Brad Pitt.


A történet elmeséli, hogyan csatlakozott a gyáva Robert Ford Jesse James bandájához, ahol később megharagszik a Vadnyugat leggyorsabb kezű pisztolyhősére és merényletet forral ellene. A főszereplő Pitt mellett a filmben szerepelni fog Ben Affleck testvére, Casey Affleck, aki a gyáva Robert Ford-ot alakítja majd. Affleck nem először szerepel együtt Pitt-el, hiszen legutóbb George Clooney partnereiként brilliroztak a "Tripla vagy semmi - Eggyel nő a tét" című filmben.

Jesse James testvérének, Frank-nek a szerepére a producerek Sam Shephard-ot nyerték meg. A színészt legutóbb a csúfosan megbukott "Lopakodókban" láthattuk, de legemlékezetesebb alakítását talán az 1983-as "Az igazak" című drámában nyújtotta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!