Ötvös Tibor

Luc Besson újra vezényel

Luc Besson nevéhez számtalan kultfilmet köthetünk. "Metró", "A nagy kékség", "Léon, a profi". Két Hollywood-i blocbustere, "Az ötödik elem" sikere és a "Jeanne D'Arc - Az Orleans-i szűz" bukása után a francia rendező csupán producerként tűnt fel a filmek stáblistáján.

Ám idén decemberben mozikba kerülő filmje, az "Angel A" című romantikus komédia rendezői székében már újból Besson úr fog ülni. Az említett film körül hatalmas a titkolózás. Azonban a héten rengeteg új információ került napvilágra, most ezeket próbálnám meg összegezni.

Mint már említettem a film romantikus komédia lesz, amely már magában meglepő, ismerve a rendező akció-beállítottságát. További érdekesség, hogy a film teljes egészében fekete-fehér lesz, ezzel amolyan igazi "film noir" hangulatot kölcsönözvén a történetnek. A film egyik főszereplője az "Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés" balfék építésze, Jamel Debbouze lesz. A marketing gépezet is egyértelműen rá fog épülni, hiszen - a tervek szerint - a bemutatót megelőző napokban több, mint ezer újságban, napilapban jelenik meg a film plakátja, melyen a színész lesz látható.

Besson ezen filmen kívül jelen pillanatban 14 filmterven munkálkodik. Hamarosan mozikba kerül "A szállító" folytatása, valamint elkezdi egy animációs film forgatását is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!