Ötvös Tibor

Chris Cooper és Ryan Phillippe egy thrillerben

Az Adaptációval Oscar-díjat bezsebelő Chris Cooper, akit legutóbb a Vágta című dráma mellékszerepében láthattunk, idén nagyon belehúzott: három dráma kisebb mellékszerepeiben is feltűnik majd. Ám máris újabb film forgatásában vágott bele az ifjú Ryan Phillippe oldalán.

A fiatal színész, akit az utóbbi időkben leginkább Reese Witherspoon-tól való válása állított reflektorfénybe, a filmben egy Eric O'Neill nevű fiatal FBI ügynököt alakít majd. Legújabb megbízása a neves Robert Hanssen (Cooper) ügynökhöz szólítja majd, akivel egy új részleget kell vezetniük. Az új részlegnek kell megvédeni az FBI saját információit. A fiatal ügynököt egyre inkább elismeri és megbecsüli idősebb partnere, ám Eric egy idő után rádöbben: az ország legnagyobb biztonsági kockázata nem más, mint mentora.


A film munkacíme Breach lesz, de ez még változhat. A thriller rendezője a Tűzhányó és az új Jodie Foster-film, a Flightplan írója, Billy Ray. Az úriember előző - és egyben legelső - rendezése, a Hayden Christensen főszereplésével készült A hazugsággyáros című dráma. A thrillert a Universal Pictures forgalmazza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!