Ötvös Tibor

Doom-előzetes a neten

Amint arról már minden filmrajongó tud, a világsikerű akciójáték sem úszhatta meg a megfilmesítést. Mivel nem a németek sztárrendezője, Uwe Boll került a rendezői székbe, így nagy várakozással tekintettünk a film elé.

Szép lassan csepegtették a híreket a Universal Picturesnél, míg a mai napon elérhető lett az első, hivatalos előzetes a filmből.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

Aki játszott már a játékkal, az bizonyára örömmel nyugtázza majd a trailer megtekintése után, hogy úgy tűnik, a készítők eltalálták a hangulatot. Egyenesen meglepő - de egy FPS alapján készülő film esetében érthető - rendezői megoldás a saját szemszögű kamerakezelés. Az embernek az az érzése, mintha a játék egy pályáján lenne!

A történet a Marson játszódik. Valami elromlott az ottani kutatólaborban. A kapcsolat megszakadt. A kevés információ sem tűnik túl bíztatónak. A labort azonnal lezárják és 5-ös szintű karantén alá helyezik. Az egyetlen remény egy csapat kommandós, méghozzá a legjobbak. A nevük: Rapid Response Tactical Squad. Ám amit ők találnak, arra bizony egy elitegység sem lehet elég felkészült.

A főbb szerepekben a volt pankrátor Dwayne "The Rock" Johnson és a Gyűrűk ura Eomerje, Karl Urban lesz látható. A film az amerikai mozikat 2005. október 21-én támadja le.

Az előzetest innen tölthetitek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alph4 #9
    Király lesz az tuti!! már várom nagyon!
  • peetfire #8
    Rajongók sikítása?Én nem hallottam semmit:)
  • janyikzs #7
    Ja FPS, nem is rosszul megoldva, a trailer alapján ütős lesz, a rajongók "sikítása" a végén azért pozitív volt, ha nem tetszene nekik, inkább fütyültek volna, de nem ez történt...
  • tehen_m #6
    fps nézet
  • Venom1986 #5
    Azért én megvárnám a filmet.De tény a trailerből semmit nem láttam
  • edios #4
    Bár ez talán nem a megfelelő mérce, de uwe boll "filmjeinél" jobb lesz:D
  • Zacsy #3
    A játékot is röhellem ezt is ugyan úgy fogom
  • csuhi #2
    Nem tudom mit várnak a rendezők ettől a filmtől, de... az eddig látottak alapján csak kevés köze van a játékhoz, és elég... hogy is mondjam, hogy ne legyek drasztikus? ...'rosszra' sikerültek a kis bemutatók.
  • Commandante #1
    Ha úgy elcseszik, mint a többi megfilmesített játékot, bombát kötök magamra, és a levegőbe repítem az egész bandát! Na jó, inkább másra kötök bombát...