Ötvös Tibor

Ismét újabb játékadaptáció: Dungeon Siege

Ez már a harmadik hír a mai nap és eddig mindig csak feldolgozásokról hallani. Mi van Hollywoodban? Nem mernek vállalkozni? Nincs egy ötlet? Nincs egyéni elképzelés? Miért mindig a jól kitaposott úton kell haladni? Nincs egy Csillagok háborúja horderejű film? Nincs egy Indiana Jones-féle akcióhős?

Félreértés ne essék, lehet igényesen is tálalni az adaptációkat. De könyörgöm, nézzük meg az idei nyár kínálatát: Fantastic 4 (képregény alapján), Viaszbábok (remake), Herbie – Fully Reloaded (remake), Land of the Dead (remake), Csontdaráló (remake), Bewitched (remake), Ezek után szinte természetes, hogy bejelentették: a számítógépeken hatalmas sikert arató Dungeon Siege is megfilmesítésre kerül. Főszerepben a szerintem Hitman szerepére termett Jason Statham.

A rendező a selejt filmjeiről elhíresült Uwe Boll. A további szereposztás viszont elég figyelemfelkeltő: Burt Reynolds (Smokey és a bandita), John Rhys Davies (Gyűrűk ura-trilógia), Ron Perlman (Pokolfajzat), Matthew Lillard (Scooby-Doo) és Kristanna Loken (Terminator 3).

Ennyit tudok írni erről. Már véleményem sincs.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!