SG.hu

Cruise-nak a szcientológiára is marad ideje

Szerelmes és szakmailag is rendkívül elfoglalt Tom Cruise, de ez nem akadályozza abban, hogy a sokat támadott Szcientológia Egyház egyik legismertebb tagjaként ki ne rohanjon időnként a pszichiátriai szerek ellen.

A szcientológia ugyanis élesen szemben áll a modern pszichiátriával, és tiltakozik az ellen, hogy a lelki betegek különböző hangulatjavító gyógyszereket szednek. A sztár legutóbb az Access Hollywood című tévéműsornak azt nyilatkozta, hogy szerinte Brooke Shields karrierjét az antidepresszánsok tették tönkre. "Itt van ez a hihetetlenül tehetséges nő, és tessék megnézni, mi lett a karrierjével" - utalt arra Cruise, hogy Shields egykor szupersztár volt, most azonban csak kisebb szerepeket játszik.

Cruise szerint a színésznő karrierjét az törte derékba, hogy szülése után egy Paxil nevű antidepresszánst szedett a kismamáknál gyakran fellépő búskomorság ellen. "Ezek a drogok nagyon veszélyesek, mert az emberi agy kémiai egyensúlyát befolyásolják - magyarázta a sztár. "A szülő nőknek szerintem elég lenne vitamint szedni ahhoz, hogy gyorsan rendbe jöjjenek lelkileg a szülés után."

Cruise-t hamarosan viszontláthatjuk a Világok harca című nagyszabású szuperprodukcióban, ahol nem a pszichiátriai szerek, hanem a marslakók ellen küzd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!