Újabb Stephen King-könyvből lesz sorozat

Készül a Carrie-sorozat.

Mike Flanagan, akinek az elmúlt évek legjobb Stephen King-adaptációit (és Netflixes horrorsorozatait) köszönhetjük, egy ideje már az Amazonnal dolgozik, többek között a Stephen King-féle Dark Tower adaptációján. A napokban pedig kiderült, hogy egy Carrie-sorozatot is elkezdett fejleszteni, ami amolyan modern megközelítése lenne a klasszikus könyvnek.

Az itthon is megjelent könyv hivatalos fülszövege a következő: "A chamberlaini gimnáziumban közeleg az érettségi. A tizenhat éves, esetlen Carrie White-ot nemcsak bigottan vallásos anyja terrorizálja, hanem diáktársai - főként a lányok - gúnyolódásának is állandó céltáblája. Egy különösen megalázó esemény után a főkolomposokat megbüntetik, Carrie-ben pedig nőttön-nő az indulat, elégtételt akar venni az őt ért sérelmekért. Egyre inkább tudatosul benne, hogy félelmetes telekinetikus képessége micsoda hatalom. Végül elérkezik az érettségi bál estéje, ami felejthetetlen lesz mindenki számára, és örökre megváltoztatja a város életét."

Egy sorozat fejlesztése, illetve fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a készítőktől a gyártó stúdió vagy a célplatform berendel a forgatókönyvet, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően, ha a forgatókönyv elnyeri az illetékesek tetszését, akkor azt a hivatalos berendeléssel honorálhatják. És persze az is előfordulhat, hogy többet nem hallunk a tervről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!