Lehet, hogy lesz Greenland 3 is

Még akár folytathatják is a Greenland - Az utolsó menedék folytatását.

A gyártónak nagyon bejöhetett a Gerard Butler főszereplésével készített Greenland - Az utolsó menedék, mely film a járványidőszak alatt ért el 52 milliós globális mozis bevételt (Amerikában be sem mutatták a mozik). A folytatás, a Greenland: Migration globális forgalmazási jogaira ugyanis elég komoly licitálás volt, és 75 millió dollárt kasszíroztak a produkciós cégek, amiből nyugodtan le lehet forgatni a filmet, és bőven el lehet rakni profitot is - a költségvetés végül 90 milliós lett. Ahogy azt mi is megírtuk, a forgatás áprilisban elkezdődött, és júliusban már véget is ért, tehát a 2025-ös premiert biztosra vehetjük.

Azonban a producerek nem ülnek addig sem a babérjaikon, hiszen a Deadline-nak adott interjújukban arra a kérdésre, hogy lehet-e harmadik rész, azt válaszolták, hogy ők is gondolkodnak azon, hogy mi lehet a második film eseményei után, azonban történik valami olyasmi a második epizódban, ami kissé trükkössé teszi a dolgokat, de ennek ellenére biztosak abban, hogy ha kell, akkor tudják úgy alakítani a történetet, hogy azt folytatni lehessen.

A második rész története a korábbi főhősöket akkor fogja követni, amikor elhagyják grönlandi bunkerjüket és veszélyes útra indulnak a befagyott Európán keresztül, hogy új otthonra leljenek. A csavar, hogy minderre 5-7 évvel az első film után fog sor kerülni, így például a főhős páros gyerekét alakító színész nem fog visszatérni, helyére idősebb gyereket választottak. A film főszereplője ismét csak Gerard Butler, valamint Morena Baccarin lesz, a rendező pedig Ric Roman Waugh, a forgatókönyvet megírását újfent Chris Sparlingra bízták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!