Jól sikerült, de itthon nem tarolt az új Terminátor

Nem lett nálunk nagy siker a Terminator-sorozat.

Amióta a Netflix országra lebontva közzéteszi a napi nézettségi listáit, azóta követhetjük, hogy itthon miképp alakul az érdeklődés bizonyos filmek és szériák iránt. És bár nagyjából az derülhet ki a közölt adatokból, hogy a hazai ízlés a nemzetközit követi, érdekes látni olykor, hogy a magyar nézők ízlése milyen alkotások esetében tér el a fővonalastól.

Nos, a Terminator Zero esetében itthon nagyjából ugyanúgy reagált a közönség, mint máshol. A sorozat a nem angol nyelvű szériák között múlt héten 6,4 millió óra megtekintést produkált, ami 1.7 millió végignézésnek felel meg és ezzel csak a hatodik helyet szerezte meg a múlt heti toplistán. Nálunk viszont csak egy 8. és pár 9. helyre futotta, de egyébként sem lett első sehol, sőt, Európában mindössze Bulgáriában és Finnországban tudott a legnézettebb 5 sorozat közé kerülni, sok helyen még csak listás sem lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • inkvisitor #4
    Ha láttad a Terminator 2-t, ott Sarah-nak volt visszatérő rémálma a játszótéri atomrobbanás, ami itt benne volt az első 10 percben.
  • ximix #3
    Ez egy más story, mivel a terminátor filmekben szerepet játszik az idő utazás, ezért elvileg (ha jól értettem), amikor visszautaznak akkor egy új idősíkot hoznak létre, ami megtörtént azon változtatni nem tudnak az az idővonal megy tovább, amikor megérkeznek a bubiban onnantól egy új idővonal indul.
    Tehet a Skynet elleni harc az időben zajlik amolyan "never ending story".
    Biztos van olyan idővonal ahol Skynetet sikerült időben likvidálni, de a többi idősíkon meg megy a harc ellene, változatos karakterek, cselekmények..ect.
  • inkvisitor #2
    Nekem ott akadt le hogy totál újrakeverték a szereplőket.
    Sarah Connar néger szakállas férfi, egyedül nevelve gyerekeit (ami a ritkább az US valóságban), Kylre Reese-ből nő lett, egyedül a terminátor (a rosszfiú) maradt fehér férfi.
    Eleinte érdekelt, de az első rész felénél abbahagytam.
    Utoljára szerkesztette: inkvisitor, 2024.09.09. 08:09:28
  • bunny #1
    Tudja fene, én a 2. rész közepén abba hagytam, mert azt vettem észre, hogy rohadtul nem köt le - pedig alapvetően bírom a mangát, rajzfilmeket. De sokat dícsérik, szóval lehet kap még egy esély.