Forog az új Predator-film

Már dolgoznak a Badlandsen.

Míg régebben csak az bírt komolyabb hírértékkel, hogy egy film bemutatója közeleg és megérkezett az előzetese, egy ideje már az is rengeteg embert érdekel, hogy forgatnak egy filmet, és értelemszerűen a leendő nézők szeretik nézni az esetleges utcán felvett jelenetek lesifotóit és lesivideóit. Ami azonban még aggasztóbb, hogy hovatovább már az is érdeklődést kelt filmekkel foglalkozó oldalakon, ha elcsattan az első csapó, azaz elkezdődik egy film forgatása, pedig ez egyrészt végképp nem szolgál semmi plusz infóval a filmmel kapcsolatban (hiszen még értelmes kép sincs hozzá), másrészt az egyetlen lényegi információ már a hír címében is elolvasható, így értelemszerűen nem sokan kattintanak a hírre. Ezúttal azonban a filmesek nem nagyon reklámozták az új-zélandi forgatáskezdést, cserébe az AVPGalaxy megosztotta pár forgatási helyszín fotóját, valamint cikkében pár kiemelt karakter leírását is.

Mint ismert, februárban derült ki, hogy a Prey című Predator-film minden szempontból meglepően nagy sikere és nagyszerű fogadtatása után a 20th Century stúdió nem akarja elengedni a franchise-t és újabb önálló filmet készít a Ragadozó-sorozathoz, amit ismét csak Dan Trachtenberg írt (Patrick Aison közreműködésével) és rendez, a címe pedig Badlands, a főszereplője pedig Elle Fanning.

A történetről még nem lehet tudni semmit, és még az sem tiszta, hogy ez is a Hulura fog-e érkezni, vagy mozis premiert kap. Az új film egyébként összességében már a hatodik rész lesz és a nyolcadik Predator-jelenés, hiszen az 1987-es és 1990-es klasszikusokat előbb két Alien Vs. Predator film követte 2004-ben és 2007-ben, majd az Antal Nimród-féle Predators 2010-ben. Az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készített film és a közvetlen folytatása Amerikában 60 és 31 millió dollárt termelt, a két Alienes darab pedig 81 és 42 millió dollárt, míg a Ragadozók 52 milliót. Nemzetközileg már sikeresebb volt a franchise, hiszen a 39 és 26 milliós bevételek után az újkori részek sorban 92, 87 és 75 millió dollárt hoztak Amerika határain kívül. A 2018-as próbálkozás Shane Black rendezésében nemzetközileg a legsikeresebb volt 110 milliós bevételével, Amerikában viszont csak 51 milliót hozott. És ezt követte a streaming rekordokat döntő Prey.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!