Már a tévéből is a Fák jú, tanár úr folytatása folyik

Gőzerővel megy a Fák jú, Chantal kampánya.

Már egy ideje megérkezett az utolsó mozis előzetes (legalábbis úgy hisszük!) a Fák jú, Chantal című filmhez, innentől kezdve a forgalmazó jó eséllyel már csak tévés reklámokra, esetleg netes anyagokra fog koncentrálni. Ez valahol érthető is, hiszen az első trailer a filmhez már jó ideje bemutatásra került. Íme két magyar nyelvű tévés reklám.


Jella Haase, Gizem Emre és Elyas M’Barek főszereplésével az InterCom augusztus 29-én mutatja be a mozikban a filmet. A hivatalos szinopszis a következő: "Állítólag vannak ilyen csajok.
Akiket nem az eszük miatt szeretnek, de az Instán mégis bekövetik őket. Chantal, aki a Fák jú, tanár úr-ban is a legnagyobb szájú, de legkisebb agyú lány volt, most azt is megmutatja, hogy a szíve mekkora. Mert ő és a legjobb barátnője, Zeynep épp egy dögös szelfit csinál, miközben véletlenül belezuhan egy varázstükörbe, és azon keresztül abba a meseországba, ahol hemzsegnek a száz évig alvó királykisasszonyok, dögös szőke hercegek, tündérboszorkányok, boszorkánytündérek meg a hozzájuk hasonló alakok.
A két csaj a mobiljával meg a sok ezer követőjével egy egészen másik világból érkezett, és sok mindent összekavarnak, a feje tetejére állítanak, elcsesznek és felforgatnak, hogy hazajussanak.
Azután – ki hinné róluk – megpróbálnak rendet csinálni… meg néhány dögös szelfit."




Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!